Voor een strakke afwerking van uw gazon is een grastrimmer onmisbaar. De randen waar u normaal gesproken niet bij komt met een grasmaaier, kunt u door middel van een grastrimmer netjes afwerken! Heeft u geen zin in dat geworstel met snoeren? Maar wilt u wel uw gazon mooi afwerken? Dan is een accu grastrimmer wat voor u!

Accu Grastrimmer

Een accu grastrimmer is perfect voor het trimmen van de randen van het gazon, langs perken, struiken of muren. De trimmers zijn onderhoudsarm en zeer gebruiksvriendelijk. De accu grastrimmer is zeer handig wanneer een stroomvoorziening niet voor handen is.

 

Accu grastrimmer Gardena

De accu grastrimmer Gardena smallcut 300 is een lichte grastrimmer dat beschikt over een ergonomisch handvat. De krachtige NiMH batterij zorgt voor krachtige trimprestaties. Vanwege de twee handsuitvoering is de trimmer eenvoudig te besturen.

Bij Haxo vindt u accu grastrimmers in het assortiment van Gardena. Zo vindt u er ook de accu gastrimmer Gardena comfort cut. Deze trimmer is stil, licht, krachtig en ergonomisch doordacht. Deze grastrimmer heeft een bijzonder krachtige accu en een looptijd van maar liefst 50 minuten.

 

Accu grastrimmer Wolf

De accu grastrimmer Wolf Li-ion power gt 815 is voorzien van een unieke, gepatenteerde 90 graden draaibare snijkop. Dit zorgt ervoor dat deze trimmer perfect uitgebalanceerd is op het ideale zwaartepunt. Zo werkt u altijd ontspannend en krachtbesparend tijdens het trimmen van de graskanten van uw gazon. U trimt altijd ergonomisch verantwoord vanwege de tweede verstelbare handgreep en in hoogte verstelbare steel.

 

Accu grastrimmers

De accu grastrimmers uit het assortiment van Haxo zijn van hoogwaardige kwaliteit en scherp geprijsd! Het online bestellen van uw accu grastrimmer in onze webshop is eenvoudig en u hoeft er de deur niet voor uit. Haxo heeft een snelle levertijd waardoor u uw accu grastrimmer spoedig thuis kunt verwachten! Gaat u veel gras trimmen en wilt u uw trimmer niet hoeven opladen?  Bekijk dan ons aanbod benzine grastrimmers en elektrische grastrimmers!