Wil u uw heg elektrisch snoeien zonder in de knoop te komen met snoeren en verlengsnoeren? Gebruik dan een accu heggenschaar! Haxo heeft verschillende accu heggenscharen waarmee u ongehinderd overal bij kunt. Wanneer u moeite heeft met hoge heggen of buxushagen, dan is een telescopische accu heggenschaar een prachtige oplossing. Deze is voorzien van een draagband, zodat u de accu heggenschaar eenvoudig op uw schouder draagt.

Accu Heggenschaar

Accu heggenschaar Gardena 

Met een Gardena accu heggenschaar haalt u een echt topmerk in huis. De accu’s zijn ontworpen om extra lang mee te kunnen werken. Met de Gardena Accu Heggenschaar ComfortCut 30 kunt u 50 minuten onafgebroken doorwerken. Met de Gardena Accu Heggenschaar EasyCut tot wel 60 minuten! Tot slot kan Gardena natuurlijk niet achterblijven bij andere kwaliteitsmerken. Met de telescopische Gardena accu heggenschaar kunt u tot maar liefst drie meter de hoogte in! Wanneer u op gewone hoogte werkt, schuift u de telescopische steel gewoon in en heeft u goed zicht op wat u doet.

Accu heggenschaar Wolf

Kramp in uw handen is verleden tijd met een Accu heggenschaar. Naast Gardena is Wolf Garten een van onze gerenommeerde merken. Neem bijvoorbeeld de Wolf Accu Heggenschaar. U kunt tot wel 40 minuten snoeien, terwijl u de accu prima kunt opladen wanneer u pauze neemt. Deze accu heggenschaar heeft namelijk een oplaadtijd van slechts 1,2 uur. Heeft u maar een kleine heg om te snoeien? Dan vindt u bj ons ook eenvoudige en lichte hand heggenscharen. Haxo is de specialist op het gebied van tuingereedschappen. Onze klantenservice is goed bereikbaar en staat klaar voor advies.