Angeleye Koppelbare Optische Rookmelder Thermoptek

swipe

Merk:
Angeleye
Artikelnummer:
01.162.75
Levertijd:

2 - 5 werkdagen

56,00 46,28 excl. btw


Productomschrijving Angeleye Koppelbare Optische Rookmelder Thermoptek

  • Beschikt over test- en pauzeknop
  • Lege-batterij-waarschuwingsignaal
  • Inclusief bevestigingsmateriaal

Angeleye Optische Rookmelder | Koppelbare rookmelder

Deze rookmelder van AngelEye (voorheen First Alert) is zeer geschikt voor woonkamers, slaapkamers of hallen. De rookmelder beschikt over een test- en pauzeknop zodat je altijd kunt kijken of hij nog goed werkt. Verder krijg je een melding als de batterij vervangen moet worden. De rookmelder wordt standaard geleverd Lithium-batterij, waarmee de rookmelder minimaal 10 jaar werkt. Zodra er rook geconstateerd wordt, zal de melder een signaal van maar liefst 85 decibel afgeven. De rookmelder wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en beschikt standaard over 5 jaar garantie. 

De innovatieve Thermoptek technologie is de nieuwste combinatie van een optische rookmelder en thermische detectie zoals bij een hittemelder. De melder is daardoor geschikt voor het detecteren van langzaam smeulend vuur, maar door de constante temperatuurcontrole zal de melder ook een uitslaande brand aanzienlijk sneller detecteren. De melder schakelt automatisch in na montage. Een geheel nieuwe en verbeterde universele montageplaat garandeert een snelle en eenvoudige montage. Daarnaast beschikt de melder over een extra grote testknop voor handmatige functietest een tijdelijke onderdrukking van alarm- en bijna-leeg-batterij signaal. Deze rookmelder is koppelbaar.K

Angeleye is een merk dat wereldwijd bekend is en zeer goed staat aangeschreven. AngelEye is de nieuwe naam van First Alert en is de meest erkende naam als we praten over veiligheid in huis. First Alert verkoopt al meer dan 45 jaar veiligheidsproducten voor in huis. Ze zorgen er voor dat er continu ontwikkelt wordt zodat mensen kunnen vertrouwen op de bescherming van zichzelf en hun gezin.


Kenmerken Angeleye Koppelbare Optische Rookmelder Thermoptek

Merk
Angeleye
Barcode
816317003555
Toepassingen
Gebruik binnenshuis
Garantietermijn
5 jaar
Diameter
14 cm
Geluidsniveau
85 dB