Artstone Bloempot Hoog Ella Euca ø 40cm H90

Merk:
Artstone
Collectie:
Ella
Artikelnummer:
135664
Materiaal:
Kunststof-steenmix
Levertijd:

2 - 5 werkdagen

172,50 142,56 excl. btw


Productomschrijving Artstone Bloempot Hoog Ella Euca ø 40cm H90

  • Dit product is voorzien van een drainagesysteem met waterreservoir
  • Een plant kan met zijn wortels bij het water in het reservoir, ideaal tijdens droge dagen!
  • Lichtgewicht

Deze bloempot van Artstone behoort tot de Ella collectie van het merk. De bloempot heeft een grijsgroene kleur en heeft een afmeting van 40x90 cm. Verder heeft de pot een vierkante vorm en is hij vervaardigd uit lichtgewicht kunststof. Het watergeefsysteem voorkomt dat de planten natte voeten krijgen. Daarnaast zijn de bloempotten van Artstone recyclebaar en dus milieuvriendelijk. Bij deze bloempot kan een inzetpot besteld worden. Deze valt precies in de pot, zodat de inzetpot niet opvalt. Met het gebruik van de inzetpot is het niet meer noodzakelijk om de potten helemaal te vullen met zand of potgrond. Dit maakt de potten erg praktisch voor binnengebruik. U vindt de inzetpotten in de Art en Vogue collectie. 

Drainagesysteem

De bloempotten van Artstone zijn voorzien van een drainagesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat overtollig water opgevangen wordt. Hierdoor is het verzorgen van planten erg eenvoudig. Tijdens droge dagen worden de planten dus gewoon van water voorzien en daarnaast krijgen ze nooit natte voeten.

Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Artstone Ella collectie of het gehele assortiment van het merk Artstone.

Hoe vul ik een bloempot?

Om ervoor te zorgen dat de plant zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om te weten hoeveel potgrond er gebruikt moet worden. Op de pagina "Hoe vul ik een bloempot?" staat een stapsgewijze uitleg over het vullen van een pot met potgrond en hydrokorrels. 


Kenmerken Artstone Bloempot Hoog Ella Euca ø 40cm H90

Merk
Artstone
Collectie
Ella
Barcode
8711355637156
Gewicht
10960 gram
Materiaal
Kunststof-steenmix
Lengte
40 cm
Kleur
Eucalyptus
Breedte
40 cm
Diameter
40 cm
Hoogte
90 cm
Afmeting
40 x 40 x 90 cm