Artstone Vaas Claire Grijs ø 42cm H90

Merk:
Artstone
Collectie:
Claire
Artikelnummer:
122483
Materiaal:
Kunststof-steenmix
Levertijd:

2 - 5 werkdagen

159,50 131,82 excl. btw


Productomschrijving Artstone Vaas Claire Grijs ø 42cm H90

  • Dit product is voorzien van een drainagesysteem met waterreservoir
  • Een plant kan met zijn wortels bij het water in het reservoir, ideaal tijdens droge dagen!
  • Lichtgewicht

Deze vaas van Artstone behoort tot de Claire collectie van het merk. De vaas heeft een afmeting van 42x90 cm en is uitgevoerd in de kleur grijs. Daarnaast is hij vervaardigd uit lichtgewicht kunststof. De bloempotten van Artstone zijn recyclebaar en dus milieuvriendelijk. Bij deze bloempot kan een inzetpot besteld worden. Deze valt precies in de pot, zodat de inzetpot niet opvalt. Met het gebruik van de inzetpot is het niet meer noodzakelijk om de potten helemaal te vullen met zand of potgrond. Dit maakt de potten erg praktisch voor binnengebruik. U vindt de inzetpotten in de Art en Vogue collectie. 

Drainagesysteem

De bloempotten van Artstone zijn voorzien van een drainagesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat overtollig water opgevangen wordt. Hierdoor is het verzorgen van planten erg eenvoudig. Tijdens droge dagen worden de planten dus gewoon van water voorzien en daarnaast krijgen ze nooit natte voeten.

Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens de gehele Artstone Claire collectie of het gehele assortiment van het merk Artstone.

Hoe vul ik een bloempot?

Om ervoor te zorgen dat de plant zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om te weten hoeveel potgrond er gebruikt moet worden. Op de pagina "Hoe vul ik een bloempot?" staat een stapsgewijze uitleg over het vullen van een pot met potgrond en hydrokorrels. 


Kenmerken Artstone Vaas Claire Grijs ø 42cm H90

Merk
Artstone
Collectie
Claire
Barcode
8711355439309
Gewicht
7100 gram
Materiaal
Kunststof-steenmix
Lengte
42 cm
Kleur
Grijs
Breedte
42 cm
Diameter
42 cm
Hoogte
90 cm
Afmeting
42 x 42 x 90 cm