Om deuren en ramen open te schuiven, zijn bandgrepen ideaal . Deze stevige grepen zorgen ervoor dat je de ramen en deuren gemakkelijk kunt openen en door hun uitstekende kwaliteit gaan ze bijzonder lang mee. Haxo.nl heeft een uitgebreid aanbod aan bandgrepen, maar heeft ook veel meer verschillende vormen van deurbeslag zodat je altijd zeker weet dat je bij ons zult slagen.

Bandgrepen

Een bandgreep is simpel maar doeltreffend

Wie op een warme dag een raam open wil zetten, heeft iets nodig om dit raam bij vast te pakken. Voor de ramen waarbij dit niet is ingebouwd, zijn er bandgrepen. Deze simpele grepen zijn eenvoudig aan te brengen op de raamstijlen en blijven hier vervolgens goed zitten. Hetzelfde geldt voor (schuif)deuren, overigens. Ook dan kan je bandgrepen gebruiken om ze open en dicht te laten gaan. De bandgrepen van Haxo.nl zijn volledig verzinkt of gegalvaniseerd, zodat ze lang in goede staat blijven en roest er geen vat op kan krijgen. Daarbij worden ze ook voor zeer toegankelijke prijzen verkocht. Dankzij de bandgrepen van Haxo.nl zult u spoedig niet meer stilstaan bij het openen en sluiten van ramen en deuren.

Haxo.nl biedt kwalitatief goede band grepen

Bij Haxo.nl vinden we het zeer belangrijk dat de producten die we leveren van topkwaliteit zijn. We zien een goede band met onze klanten als iets bijzonder waardevols en dus zijn ook onze bandgrepen van prima kwaliteit. Hierdoor volstaat een eenmalige aanschaf voor jarenlang gebruik. Daar komt bij dat de band greep zeer eenvoudig te bevestigen is; met vier schroeven bent u al klaar. Dit maakt het aanbrengen van deze grepen tot een fluitje van een cent. U kunt kiezen uit drie verschillende maten; wij bieden bandgrepen aan van 140 mm, 150 mm en 170 mm. Kies welke greep het beste bij u past en we zorgen dat het snel bezorgd wordt.

Onze bandgrepen zijn van hoge kwaliteit

Ons ruime assortiment biedt voor ieder wat wils

Haxo.nl biedt een ruime keuze in producten voor in en rondom het huis. Zo hebben we een uitgebreid assortiment als het gaat om deurbeslag of meubelbeslag, maar kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld vijverbenodigdheden, ijzerwaren, tochtweringen, noem maar op. Omdat we het belangrijk vinden dat er voor iedereen altijd iets te kiezen valt, hebben we het aanbod zo ruim mogelijk gemaakt. Op die manier is er voor iedere smaak wel iets te kiezen en kunt u rustig uitzoeken wat u het beste bij uw situatie vindt passen. De verschillende groottes in bandgrepen betekenen dus ook dat er altijd eentje bij zit die als gegoten zal zitten op uw ramen of deuren.

Bandgrepen kopen bij Haxo.nl

Bij Haxo.nl kunt u dus niet alleen terecht voor uw bandgrepen, maar ook voor menig ander product dat het leven in uw huis aangenamer en makkelijker maakt. Voor veel producten geldt dat als u ze voor 20.00 uur bestelt, ze diezelfde avond nog ons magazijn verlaten en op weg gaan naar hun eindbestemming. En bestelt u voor meer dan 49 euro, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Met deze service hopen we dat u op de best mogelijke manier geholpen bent in uw zoektocht naar benodigdheden voor in en om het huis. En mocht u toch nog de nodige vragen hebben, dan hebben wij natuurlijk experts in dienst die u maar al te graag bijstaan.

Vragen, contact en advies

Hoewel bandgrepen dus uitermate gebruiksvriendelijk zijn, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat u met bepaalde vragen blijft zitten. Geen zorgen; ons team van experts helpt u heel graag verder op weg. Of u nou een vraag heeft over het bevestigen of gebruiken van een bandgreep, of u zoekt juist antwoorden op vragen over producten als meubelgrepen, luikringen, meubelknoppen of deurgrepen zwaar, wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u nodig heeft. Op die manier bent u snel geholpen en kunt u gauw weer verder met de klus waar u aan was begonnen. Ook weet u dankzij onze experts al snel welke producten het beste geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie.