Wegranden, aanplantingen en glooien waar hardnekkig  gras en wild struikgewas groeien, zijn niet meer veilig met een benzine bosmaaier van Haxo in de buurt. Voor een extra krachtige struik- en gazontrimmer waarmee u geheel kunt gaan en staan waar u wilt, kiest u voor bosmaaiers benzine uit het assortiment van Haxo.

Benzine bosmaaier

Benzine bosmaaier MTD

In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere de Benzine bosmaaier MTD. Deze veelzijdige bosmaaier is met 4,9 kg een lichtgewicht en een handige D-handgreep. Met de centrale knop past u eenvoudig de lengte van het trimmerdraad aan voor diverse werkbreedtes. Bestelt u uw benzine bosmaaier MTD bij Haxo.nl? Dan profiteert u van scherpe prijzen en snelle levertijden!

Benzine bosmaaier kopen

De benzine bosmaaier uit onze collectie wordt zowel door professionals als door particulieren gebruikt voor het verkrijgen van een strak afgewerkt plantsoen of tuin. U treft hier alleen bosmaaiers van gerenommeerde merken waar veiligheid, comfort en kracht hoog in het vaandel staat. Wilt u een benzine bosmaaier kopen? De benzine bosmaaiers van Haxo zijn ergonomisch ontworpen en bezitten een stevige draaggordel voor een hoog gebruiksgemak. Voor een stillere bosmaaier kijkt u bij de elektrische bosmaaiers van Haxo.