Een benzine grasmaaier is geschikt voor in grotere tuinen en op plekken waar een aansluiting op netstroom niet voor handen is. Een benzine grasmaaier betekent dus meer bewegingsvrijheid. Benzine grasmaaiers zijn voornamelijk geschikt voor grotere tuinen met obstakels zoals bomen en bloemperken. Bij Haxo vindt u diverse krachtige benzine grasmaaiers.

Filter op

Benzine grasmaaier

Met een Gardena benzine grasmaaier haalt u grof geschut in huis. Een Gardena benzine grasmaaier is geschikt voor een groot gazon. Een groot voordeel is dat de machine niet op netstroom werkt waardoor u niet met een verlengsnoer aan de slag hoeft.

 

Benzine grasmaaier Gardena

Gardena beschikt over innovatieve grasmaaiers en maakt gebruik van de nieuwste technieken. Met één van de benzine grasmaaiers van Gardena staat uw gazon er voortaan strak bij. Benzine grasmaaiers van Gardena zijn eenvoudig en licht in gebruik en hebben een grote gebruiksvriendelijkheid. Bent u op zoek naar een kleinere en stillere grasmaaier voor een kleiner gazon? Dan vindt u bij Haxo ook elektrische grasmaaiers en de accu grasmaaiers.

 

Benzine grasmaaier aanbieding

Bij Haxo profiteert u van diverse aanbiedingen. De MTD grasmaaier benzine aanbieding is ideaal voor middelgrote tot grote gazons en is prima geschikt voor het maaien van een oneffen terrein of hellingen. De MTD grasmaaier is uitgerust met een centrale maaihoogte instelling en hoge prestatie motoren. Hierdoor wordt het maaien een stuk comfortabeler. De benzine grasmaaier beschikt over wielaandrijving en mulchkit. Deze veelzijde grasmaaier is de ideale maaier voor uw gazon. U kunt de Optima grasmaaier kopen in onze online winkel!