Met een benzine heggenschaar snoeit u struiken en heggen zonder dat u last heeft van snoeren. Haxo heeft verschillende heggenscharen, waarvan het toerental wel kan oplopen tot 7800-9500 per minuut! Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. 

Benzine heggenschaar

De MTD benzine heggenschaar heeft bijvoorbeeld een anti-vibratiesysteem, terwijl de achterste handgreep 180° draaibaar is. Met een speciale Quick stop zet u de MTD benzine heggenschaar veilig binnen een halve seconde stil.

Benzine heggenschaar Wolf

Wolf staat bekend als een topmerk op tuingebied en maakt deze reputatie ook met de benzine heggenschaar Wolf weer ruimschoots waar. Dankzij de 180° draaibare handgreep is de benzine heggenschaar Wolf bijzonder wendbaar. In combinatie met een meslengte van 61 cm kunt u probleemloos overal bij. De tank van de krachtige 2-takt motor heeft een inhoud van 0,6 liter, zodat vaak bijvullen niet meer nodig is. Het anti-blokkeersysteem zorgt ervoor dat u takken krachtig kunt snoeien zonder dat de motor vastloopt. Bent u op zoek naar een stille heggenschaar? Dan is een elektrische heggenschaar of een accu heggenschaar wel wat voor u.

Benzine heggenschaar kopen

Wanneer u kiest voor een benzine heggenschaar van Haxo, dan kiest u voor kwaliteit. Bovendien kunt u met vragen altijd bij onze goed bereikbare deskundige klantenservice terecht! Wij helpen u graag verder en zorgen voor een snelle levering. Is het artikel op voorraad? Dan heeft u deze binnen enkele werkdagen in huis!