Een benzine kettingzaag is een handig gereedschap voor het omzagen van bomen of het afzagen van dikke takken. In vergelijking met een elektrische kettingzaag, heeft een benzine kettingzaag een  krachtigere motor. Daarnaast heeft u niet langer last van snoeren en het risico dat u deze doorzaagt. Haxo heeft verschillende benzine kettingzagen van erkende tuinmerken als MTD, Wolf en McCulloch.    

Benzine kettingzaag

Benzine kettingzaag McCulloch

Een benzine kettingzaag Mcculloch is een kettingzaag van een gerenommeerde fabrikant met een lange geschiedenis. McCulloch richtte zich vroeger vooral op de professionele gebruiker, maar heeft sinds de jaren 70 ook de gewone consument ontdekt. Dit ziet u terug in het assortiment van Haxo. 

Voor huis, tuin en keukengebruik hebben wij scherp geprijsde benzine kettingzagen, zoals de McCulloch Benzine kettingzaag CS 330. Daarmee zaagt u binnen een handomdraai een boom in uw tuin om. Wilt u de zaken professioneler aanpakken, dan is de McCulloch Benzine Kettingzaag CS 450 Elite een prachtig product. Deze kettingzaag is uitgerust met een anti-vibratiesysteem. Het handvat staat niet in directe verbinding, zodat u aanzienlijk minder last heeft van trillingen.      

Benzine kettingzaag kopen

Op Haxo vindt u een uitgebreid aanbod. Al onze  benzine kettingzagen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen. Naast benzine kettingzagen hebben wij ook hoogwaardige ketting zagen met accu of op elektrisch.  Haxo is de specialist op het gebied van tuingereedschappen. Daarom kunt u altijd terecht bij onze goed bereikbare klantenservice voor deskundig advies. Voor een stillere kettingzaag, bekijkt u de elektrische kettingzagen van Haxo