Berthoud Vermorel 2000 PRO comfort Weed Rugspuit

Merk:
Berthoud
Collectie:
Vermorel
Artikelnummer:
102078
Materiaal:
Kunststof
Levertijd:

2-5 werkdagen

€ 343,98 248,80 205,62 excl. btw

Je bespaart 28%


Productomschrijving Berthoud Vermorel 2000 PRO comfort Weed Rugspuit

  • Geschikt voor grote buitenoppervlakten
  • Voor intensief gebruik
  • Speciaal om onkruid mee te bestrijden

Comfortabel voor intensief gebruik

De Berthoud Vermorel 2000 PRO comfort Weed rugspuit is zo ontworpen dat de gebruiker het meeste plezier heeft aan de ervaring. De rugspuit heeft een instelbare spuitdruk van 1 tot 5 bar en is hierdoor geschikt voor vele toepassingen, zoals grote tuinen, boomgaarden, tuinbouw en kassen. De spuit is uitgerust met dubbele, in lengte verstelbare draagriemen en een ergonomisch draagframe. Doordat de pomphendel aan beide kanten van de pomp zit, is hij uitermate geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. De pomphendel is in twee standen te plaatsen, waardoor er ook nog met de lengte van de gebruiker rekening wordt gehouden.

Extra ergonomisch

De Vermorel serie is zo gemaakt dat u hem zo lang kunt gebruiken als u wilt. Het rugframe is extra ergonomisch en sluit perfect aan op de rug. Er is nog een borstkasriem voor extra stabiliteit bij zijwaartse bewegingen en een verstelbare buikriem. Dit alles bij elkaar zorgt er voor dat het totale gewicht van de spuit voor slechts 30% op de rug komt en voor 70% op de heupen. Hierdoor is er een aanzienlijke verlichting op de wervelkolom, wat rugklachten voorkomt. 

Speciaal om onkruid te bestrijden

Deze rugspuit is speciaal uitgerust om onkruid te bestrijd en is daarom makkelijk te gebruiken met insecticide, pesticide, anti-schimmelbehandeling en voeding. Tot de standaarduitrusting van de Vermorel 2000  Weed horen een telescopische spuitlens, een haakse spuitkop, een nevelsproeikop en een spuitkop met brede platte straal. De telescopische spuitlans van 60-120 cm is voorzien van een universele spuitkophouder die ook verstelbaar is. Bovendien zijn alle onderdelen voorzien van Viton pakkingen voor chemische resistentie en bestendigheid. Daarnaast heeft dit ontwerp zeer eenvoudig te bedienen handgreep.

Berthoud Vermorel 2000 PRO comfort Weed rugspuit Kopen

Bij Haxo kunt u eenvoudig de Berthoud Vermorel 1800 rugspuit 16 liter bestellen. Is dit toch niet wat u zoekt? Wij hebben een groot assortiment aan drukspuiten en rugspuiten. Daarnaast verkopen wij vele andere producten van het merk Berthoud.

 


Kenmerken Berthoud Vermorel 2000 PRO comfort Weed Rugspuit

Merk
Berthoud
Collectie
Vermorel
Barcode
3176241020781
Gewicht
5,97 kg
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Breedte
39 cm
Hoogte (cm)
61 cm
Inhoud/gewicht
16L
Diepte (cm)
29 cm
Garantie
5 Jaar
Werkdruk
1 - 5 bar