Heeft u de lente al in uw bol? Uw balkon maakt u in een handomdraai gezellig met bloembakken voor uw balkon van Haxo! In ons assortiment vindt u onder andere brede bloembakken voor aan de reling van uw balkon. Hiermee maakt u het niet alleen gezellig op uw eigen balkon. Ook van buitenaf ziet dit er bijzonder sfeervol uit!

Balkonbakken

Bloembak balkon

Met een bloembak voor uw balkon haalt u de natuur eenvoudig dichterbij huis. De bloembak is uitermate geschikt voor het planten van diverse bloemen, plantjes en groente. Kruidenplantjes kunnen ook uitstekend verbouwd worden in de bloembak voor uw balkon. Zo kunt u elke dag genieten van verse kruiden uit uw eigen moestuintje op uw balkon.

Bloembakken balkon kopen

In onze webwinkel vindt u diverse bloembakken voor uw balkon die geschikt zijn voor alle soorten balkonrelingen. De bloembakken zijn eenvoudig te monteren aan zowel de binnenkant als de buitenkant van de reling met de bijpassende bloembakhaken van Haxo. De bloembakken zijn beschikbaar in de kleuren antraciet, wit en groen en hebben een lengte van 60 cm. Bestel uw bloembak voor uw balkon online bij Haxo en profiteer van onze scherpe prijzen!