Houdt u van natuurlijke kleuren en wilt u graag de natuur in uw tuin of interieur terug laten komen? Dan is een bruine bloempot wellicht geschikt voor u. Haxo.nl heeft veel keuze als het gaat om bruine bloempotten. Hierdoor is er voor iedereen wel een pot in deze aardekleur te vinden.

Bruine Bloempot

Soorten en maten

Binnen het assortiment van bruine bloempotten heeft u keuze uit verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende materialen, kleuren en vormen verkrijgbaar. Hierdoor zijn de bloempotten ook goed te combineren met elkaar. Zet bijvoorbeeld meerdere potten met verschillende eigenschappen bij elkaar en u creëert een leuke bruine hoek.

Materialen

Binnen de categorie bruine bloempotten kunt u kiezen uit verschillende materialen. Het materiaal kan een hoop betekenen voor welke sfeer de pot uitstraalt. Wilt u voor een stoere look gaan? Dan kunt u kiezen voor hout of kunststof- steenmix. Deze laatste heeft een robuuste uitstraling en lijkt als het ware gestukt. Vindt u het mooier om naast de kleur, ook in het materiaal de natuur terug te laten komen? Kies dan voor zeegras of polyrattan. Dit zijn materialen die qua look dichtbij de natuur komen. Ook hout kan in dit geval prima gebruikt worden. Wilt u bloempotten voor buiten kopen? Let er dan wel op dat u een materiaal kiest wat geschikt is voor buiten. Niet alle materialen zijn namelijk bestand tegen de verschillende weersomstandigheden.

Kleuren

Op het gebied van kleur heeft u binnen de bruine bloempotten keuze uit verschillende tinten bruin. Denk bijvoorbeeld eens aan een oranje bruine bloempot of juist aan een donkerbruine kleur.Ook kunt u kiezen uit potten waarbij de kleur bruin gecombineerd is met andere kleuren zoals wit. Ook bronzen potten vallen onder de categorie bruin. De bruine kleur brengt de natuur naar uw interieur of tuin.

De bruine bloempotten van Haxo zijn verkrijgbaar in meerdere materialen.

Vormen

Naast materiaal en kleur, heeft u ook keuze in de vorm van de pot. Zo kunt u kiezen voor een hoekige variant. Denk hierbij aan vierkante bloempotten en rechthoekige bloempotten. Deze passen goed bij een modern interieur. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ronde bloempotten of ovale bloempotten. Hierdoor voegt u organische vormen toe aan het interieur of uw tuin. Wilt u de hoogte in met uw planten? Dan kunt u ook kiezen voor een hangende variant van de bloempot in het bruin. Kies hierbij bijvoorbeeld voor wandhangers. Dit is een bloembak die u kunt bevestigen aan uw schutting of muur. Ook kunt u kiezen voor een hangende variant waarbij verschillende potten met een touw aan elkaar verbonden zijn.

Bloempotten bruin voor binnen en buiten

Al onze bloempotten, zo ook de bruine varianten, zijn er voor binnen en buiten. Buitenpotten zijn te herkennen aan de gaten onderin de pot. Hier kan water wat niet gebruikt wordt door de plant weglopen. Wilt u ook bloempotten binnen gebruiken? Houdt er dan rekening mee dat u hiervoor niet de potten met gaten erin gebruikt. Dan kunt u verwachten dat er binnen de kortste tijd een plas water ontstaat rondom de pot. Andersom kunnen ook niet alle binnenpotten buiten worden gebruikt. Dit heeft te maken met het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Sommige materialen zijn namelijk niet geschikt voor buiten in verband met de weersomstandigheden. Denk hierbij aan textiele potten of potten van zeegras.

Bruine bloempotten combineren

De aardekleur bruin is prima te combineren met andere kleuren. Denk bijvoorbeeld eens aan een combinatie van bruin, zwart en wit. Ook kunt u de kleur bruin goed combineren met fellere kleuren zoals groen of blauw. Wat u maar mooi vindt. Op het gebied van vormen en maten is het ook leuk om te combineren met de bruine bloempotten. Zet bijvoorbeeld drie potten van verschillende hoogtes bij elkaar. Hierdoor wordt er een speelse hoek gecreëerd en heeft u gelijk hoogte in uw tuin.

Bruine bloempot kopen

Bij Haxo.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment op het gebied van bruine bloempotten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Aan u de keuze welke pot het beste bij uw tuin of interieur past. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, maar we vinden het net zo belangrijk dat de kwaliteit betaalbaar is. Al onze bruine bloempotten zijn dan ook van de hoogste kwaliteit en hebben een scherpe prijs. Wanneer u in onze webshop voor meer dan €49,- bestelt, bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis.

Meer informatie

Wilt u een bruine bloempot kopen? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Naast bruine bloempotten hebben we ook vele andere kleuren potten, plantenbakken en andere tuinartikelen. Heeft u vragen over de bruine bloempot of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

Bruine bloempotten kopen doet u bij Haxo.nl