Wilt u de bloemetjes buiten zetten? Maar heeft u nog geen geschikte bloempot voor buiten gevonden? In het assortiment van Haxo.nl heeft u genoeg keuze. De bloempotten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Met de juiste pot voor uw plant kunt u een echte eyecatcher creëren in uw tuin.

Bloempotten voor buiten

Bloempotten in allerlei soorten en maten

Bloempotten voor buiten zijn er in veel verschillende varianten. De variatie zit hem niet alleen in de vorm, maar ook in de maten, kleuren en materialen. Zo kunt u uit een heel assortiment bloempotten kiezen welke het beste past bij uw tuin.

Vormen

Wanneer u op zoek bent naar een bloempot voor buiten, is de vorm waarschijnlijk het eerste waar u naar kijkt. Hierbij heeft u de keuze uit ronde bloempotten, maar ook uit vierkante bloempotten of rechthoekige bloempotten. Gebruikt u veel organische vormen in uw tuin, dan kan een ronde bloempot een goede toevoeging zijn. Geeft u de voorkeur aan rechte lijnen, kies dan voor een hoekige bloempot. Het kan ook leuk zijn om te variëren in vormen. Zet hiervoor meerdere bloempotten buiten die qua vorm van elkaar verschillen, zodat er een leuk hoekje wordt gecreëerd.

Maten

Heeft u een grote tuin? Dan zult u qua bloempotten buiten ook groter kunnen denken. In tegenstelling tot een klein balkon, daar zou u namelijk eerder voor een kleinere bloempot kiezen. Bij Haxo.nl hebben wij voor iedere buitenruimte een goed formaat bloempot voor buiten. Bij de keuze van een pot is het wel belangrijk dat de pot niet te groot of te klein is voor de plant die er in gaat. Dit kan namelijk belemmerend werken voor de groei en waterhuishouding van de plant.

Bij Haxo.nl zijn de bloempotten voor buiten in verschillende maten, kleuren en vormen vekrijgbaar

Kleuren

Waar de vorm van een bloempot voor een eyecatcher kan zorgen, kan de kleur dat zeker ook. In ons assortiment hebben wij een breed scala aan kleuren als het gaat om bloempotten voor buiten. Zo heeft u de keuze uit natuurtinten, zoals bruin en grijs, maar ook fellere kleuren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de groene kleur van uw planten terug te laten komen in de buiten bloempot. Hiervoor kunt u een kijkje nemen tussen de groene bloempotten in ons assortiment.

Materialen

Als het op materialen aankomt, heeft u buiten iets minder keuze dan binnen. Dit heeft te maken met het weer wat invloed kan hebben op sommige materialen. Toch is er nog genoeg keuze, zo zijn de bloempotten voor buiten verkrijgbaar in metaal, ijzer en kunststof-steenmix. Deze materialen kunnen goed omgaan met de verschillende weersomstandigheden en blijven daardoor langer mooi.

Hoe kiest u de juiste bloempot voor buiten

Wanneer u op zoek bent naar een bloempot voor buiten, zijn een aantal dingen belangrijk. Zo is het natuurlijk belangrijk dat de plant die u er in wil plaatsen goed past. Ook is het belangrijk dat er gaten in de bodem van de buiten bloempot zitten zodat het water goed weg kan lopen. Daarnaast wilt u natuurlijk een pot die zowel bij de kleuren van uw tuin, als de plant past.

Dit heeft u nodig bij een bloempot buiten

Als u de perfecte buiten bloempot gevonden heeft, dan kunt u starten met het vullen van de pot. Begin met een goede bodem van hydrokorrels en vul dit aan met verse potgrond. Zorg dat de potgrond niet helemaal tot de rand komt. Voor u de plant in de pot plaatst, is het handig om de plant even in een emmertje water te dompelen. Hierdoor gaat de plant goed vochtig de pot in en weet u zeker dat deze even genoeg water heeft. Wilt u dat uw tegels niet beschadigen tijdens het verschuiven van de pot, dan kunt u ervoor kiezen om een plantentrolley te kopen. Hierdoor kunt u de plant altijd makkelijk verplaatsen.

Buitenpotten online kopen

Wilt u een bloempot voor buiten kopen? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bevat bloempotten voor buiten in allerlei soorten en maten, waardoor wij voor iedereen een passende bloempot kunnen leveren. Bij Haxo.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar vinden we ook dat kwaliteit betaalbaar moet blijven. Alle bloempotten voor buiten in ons assortiment voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Bestel uw buiten bloempotten bij ons in de webshop.

Meer informatie

Een bloempot voor buiten kopen doet u bij Haxo.nl. Naast een bloempot voor buiten kunt u ook bij ons terecht voor binnen bloempotten en wandhangers. Ook deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn scherp geprijsd. Heeft u vragen over onze bloempotten of wilt u meer weten over één van onze andere tuinartikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

Bij Haxo.nl koopt u de mooiste buitenpotten