Campingaz onkruidbrander

Merk:
Campingaz
Collectie:
Onkruid
Artikelnummer:
205173
Levertijd:

2 - 5 werkdagen

€ 35,00 34,99 28,92 excl. btw

Je bespaart 0%


Productomschrijving Campingaz onkruidbrander

Groeit er onkruid tussen uw tegels, stenen, oprit of terras? Blijft u maar bezig met het bestrijden van onkruid krabbers of chemische middelen? Dan heeft Haxo.nl voor u de oplossing: de Campingaz onkruidbrander! Bestrijd veilig, snel en efficiënt onkruid voor langere tijd!

Campingaz onkruidbrander CV PZ

Voor snel en goed onkruid verwijderen is deze Campingaz onkruidbrander uitstekend geschikt. De Campingaz onkruidbrander bestaat uit twee delen toorts voor het eenvoudig en milieuvriendelijk verwijderen van onkruid. Door de ergonomische handgreep en het lichte gewicht van de Campingaz onkruidbrander is deze zeer praktisch in gebruik. De Campingaz onkruidbrander werkt op CV470 gasbussen, heeft een gasverbruik van 145 g/u met een gebruiksduur van meer dan drie uur en een vlamtemperatuur hoger dan 1000°C. De bijbehorende gasbus wordt niet meegeleverd bij aankoop van deze onkruidbrander! Deze kunt u bij ons bestellen. Door de Easy-Clic™ aansluiting zijn de twee losse delen eenvoudig op elkaar aan te sluiten en de vlam van de Campingaz onkruidbrander kunt u zelf instellen door de vlamregeling. 

  • Merk: Campingaz
  • Afmeting: 400 ml
  • Collectie: Outdoor
  • Gewicht: 690 gram
  • Gasverbruik: 145 g/h
  • Vlamtemperatuur: 1000ºC
  • Type ontsteking: Piezo

Onkruid verwijderen met de Campingaz onkruidbrander 

Dankzij de Piezo- ontsteking is de Campingaz onkruidbrander met één druk op de knop aan te steken. Doordat de vlam van de Campingaz onkruidbrander het onkruid zwaar wordt verhit, in plaats van verbrandt, knappen de onkruidplanten uiteindelijke kapot. Dit komt tot stand door de vochtuitzetting van de cellen in de onkruidplanten door de hitte. Na drie dagen zijn de onkruid planten opgedroogd en kunt u deze heel eenvoudig wegvegen. Langdurig onkruid krabben en aan de gang met chemische middelen zijn verleden tijd!
Tip! De Campingaz onkruidbrander is tevens geschikt als aansteker voor de barbecue. Gebruik hiervoor alleen de toorts zonder het verlengstuk. Om de Campingaz onkruidbrander optimaal te laten werken kunt u bij ons direct CV-serie cartridges bestellen:

  • Campingaz Cartridge CV470 - 450 gram (wordt niet meegeleverd)

Campingaz onkruidbrander voor het verwijderen van onkruid op uw terras 

Ga direct aan de slag met het verwijderen van uw onkruid met de Campingaz onkruidbrander! Koop vandaag nog de Campingaz onkruidbrander en profiteer van onze scherpe prijzen! 

Reken langdurig af met onkruid en koop de Campingaz onkruidbrander direct en voordelig online!

Als u dit product bestelt wordt het geleverd exclusief gasbus/cartridge. De bijbehorende gasbus kunt u ook bij ons bestellen.

Bekijk hier al onze andere onkruidbranders.


Kenmerken Campingaz onkruidbrander

Merk
Campingaz
Collectie
Onkruid
Barcode
3138522051730
Gewicht
690 gram
Lengte
83 cm
Breedte
18 cm
Diameter
22 mm
Hoogte
3,5 cm

Bundels met Campingaz onkruidbrander

Campingaz Onkruidbrander + 1 Cartidge 450 gram

€ 3,00korting € 41,48 € 38,48