De Capi Care collectie bestaat uit onderhoudsproducten voor de bloempotten van het merk. Zo is er bloembakkenlak verkrijgbaar voor de Capi Lux collectie. Daarnaast is er onderhoudsmiddel verkrijgbaar voor de Lux collectie. Verder bevat de Capi Care collectie vlekstop impregneermiddel en zwarte Chinese inkt. 

Capi Care

Capi Europe

Capi Europe is een Nederlands merk dat bloempotten produceert. Inmiddels is Capi Europe bekend in vele landen wereldwijd en worden de bloempotten gekenmerkt door hun unieke stijl en design. De producten van Capi Europe moeten lang en eerlijk meegroeien met de consument. Daarnaast zijn de potten van Capi vorst- en uv-bestendig. Daardoor hebben de potten een zeer lange garantie. Ook worden de potten duurzaam geproduceerd. Dit gebeurt vanuit Nederland en met recyclebaar materiaal. 

Capi Tutch

De Tutch collectie is de eerste collectie die voortkomt uit het nieuwe productieproces van Capi Europe. Met als oogpunt de mooiste, sterkste en lichtste potten ter wereld produceren. Deze collectie wordt gekenmerkt door de oranje binnenkant in elke pot. Deze oranje binnenkant is een isolatielaag die ervoor zorgt dat de plant beschermd is tegen vorst en warmte. Op de Capi Tutch collectie zit een garantie van 10 jaar. 

Capi Lux

Capi Lux is één van de collecties van het merk Capi Europe. De serie wordt gekenmerkt door een herkenbare stijl en heeft een zeer hoog afwerkingsniveau. De potten van deze collectie zijn handgemaakt. Daarnaast zijn de potten vorst- en uv-bestendig en is elke pot een echte lichtgewicht. De collectie is beschikbaar in de kleuren lichtgrijs terrazzo, zwart terrazzo en wit.