Heeft u een mooie kerstboom uitgekozen voor dit jaar, dan mag prachtige clusterverlichting voor de kerstboom natuurlijk niet ontbreken. Hiermee maakt u de kerstboom, kunst of echt, helemaal compleet. Bij Haxo.nl vindt u een ruim assortiment aan clusterverlichting in verschillende kleuren en afmetingen. Bestel nu uw kerstverlichting online en geniet binnen een paar dagen al van een opgetogen kerstboom.

Clusterverlichting kerstboom

Maak uw kerst compleet met clusterverlichting voor de kerstboom

Kerst is de tijd van het jaar dat iedereen zijn of haar woning gezellig maakt. Iedereen doet dat op zijn eigen manier, maar een prachtig verlichte en versierde kerstboom mag zeker niet ontbreken. Met clusterverlichting voor uw kerstboom kunt u de boom extra dimensie geven en er een waar lichtspektakel van maken. Clusterverlichting bestaat uit meerdere lampjes aan één lichtsnoer. De lampjes zitten dichter op elkaar dan bij een normaal lichtsnoer, waardoor het geheel voller wordt en meer sfeer meebrengt. De verlichting is erg veelzijdig in gebruik. Zo kunt u uw kerst helemaal compleet maken door naast de kerstboom ook de rest van het huis te verlichten met de clusterverlichting. Denk hierbij aan verlichting aan de rand van uw balkon of in een mooie schaal of vaas. Binnen een mum van tijd is uw woning omgetoverd tot een magisch winters paradijs.

De voordelen van clusterverlichting in uw kerstboom

  • Clusterverlichting kerstboom bevat meer lampjes die dichter op elkaar zitten, waardoor het snoer vol en speels verlicht in uw kerstboom.
  • De verlichting is makkelijker in gebruik tijdens het versieren van de kerstboom, dit bespaart tijd en frustratie
  • Het snoer raakt minder snel in de war dan een reguliere lichtstreng
  • Clusterverlichting is veelzijdig inzetbaar
  • Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit LED verlichting
  • De verlichting is van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat
  • De verlichting is geschikt voor zowel binnen als buiten
Met clusterverlichting voor de kerstboom maakt u uw kerst compleet.

Verschillende cluster verlichting voor de kerstboom

Binnen het assortiment van de clusterverlichting voor de kerstboom heeft u keuze uit verschillende soorten, kleuren en maten. Zo kunt u kiezen voor de klassieke witte kerstboomverlichting, maar ook voor de meer gewaagde kerstboomverlichting in multicolor of kerstboomverlichting rgb. Deze laatsten maken uw woning nog gezelliger dankzij het schouwspel aan verschillende kleuren en zijn tegenwoordig steeds meer terug te zien rond de feestdagen. Het klassieke wit heeft al lang niet meer alleen de voorkeur. Door de juiste cluster verlichting voor uw kerstboom te kiezen is die magische kerst sneller dan u denkt binnen handbereik. Weet u niet zeker welke kerstverlichting het beste bij u past? Geen zorgen, wij helpen u graag door u passend advies te geven bij uw aankoop.

Hoge kwaliteitsverlichting tegen een scherpe prijs

Verlichting is een erg belangrijk onderdeel van uw kerst, dat begrijpen wij. Daarom hechten wij erg veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en doen daardoor goed hun werk en gaan langer mee. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat de kwaliteit betaalbaar is. Daarom hanteren wij speciaal voor u een scherpe prijs op al onze producten. Koop de kwaliteitsverlichting eenvoudig op onze webshop en u profiteert van de vele voordelen.

Clusterverlichting voor binnen en buiten

Ook buiten de kerstsfeer doorzetten? U kunt het immers maar beter in één keer goed doen toch? Clusterverlichting voor de kerstboom kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Ook buiten, onder de verschillende weersomstandigheden, kunnen de lampjes langdurig branden. Heeft u een mooie dennenboom in uw tuin staan? Dan kunt u deze sfeervol verlichten met de clusterverlichting van Haxo.nl. Uiteraard kunt u de verlichting ook gebruiken voor andere bomen, hagen en onderdelen van uw tuin. Bedenk maar eens hoe magisch het staat als u de verlichting bevestigt aan de schutting. Hiermee heeft u tijdens de donkere dagen toch een gezellige doorkijk naar de tuin.

LED clusterverlichting kerstboom: veilig en zuinig

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om aan het milieu te denken. Veel mensen kiezen dan ook al voor LED verlichting. Deze verlichting gaat langer mee en verbruikt minder energie, waardoor uw energiekosten omlaag zullen gaan als u overstapt op LED. Daarnaast wordt een LED lamp minder warm, waardoor het een veilige vorm van verlichting is. Heeft u bijvoorbeeld kinderen of een huisdier? Dan kunt u deze gerust in de buurt laten van de verlichting. Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat dan ook uit LED verlichting, zodat u uw woning op een milieuvriendelijke manier gezellig kunt verlichten.

Hoeveel clusterverlichting kerstboom heeft u nodig?

Uiteraard is dit afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw kerstboom, maar ook de mate waarin u de kerstboom wilt verlichten. Wilt u de kerstboom bijvoorbeeld extra vol verlichten, dan heeft u hier meer lampjes voor nodig. De clusterverlichting voor de kerstboom bevat ongeveer 160 lampjes per meter. Hieronder ziet u hoeveel lampjes u minimaal nodig heeft en hoeveel u nodig heeft voor een goed gevulde kerstboom van verschillende formaten.

  • Een kerstboom van 150 cm: hiervoor heeft u minimaal 12 meter aan verlichting nodig. Wilt u voor een extra volle boom gaan dan heeft u 20 meter nodig.
  • Een kerstboom van 210 cm: hiervoor heeft u minimaal 16 meter aan clusterverlichting nodig. Voor een extra volle boom is 35 meter aan te raden.
  • Een kerstboom van 300 cm: hiervoor heeft u minimaal 30 meter aan verlichting nodig. Voor een extra volle boom moet u denken aan 70 meter.

Clusterverlichting voor de kerstboom online bestellen

Geef uw kerstboom een speels en levendig lichteffect met clusterverlichting in de kerstboom. Deze verlichting kan niet alleen uw kerstboom uitlichten, ze zijn ook geschikt om een mooie schaal, vaas of de schutting te decoreren. Wilt u echt zorgen voor een magisch effect? Voeg dan kerstverlichting kaarsjes toe aan de kerstboom. Wij bieden allerlei verschillende kleuren aan, zoals kerstboomverlichting koud-wit en kerstboomverlichting warm-wit. Met clusterverlichting voor de kerstboom van Haxo.nl heeft u binnen de kortste keren een prachtig verlichte boom in de woonkamer staan. U bestelt het eenvoudig binnen enkele minuten via onze webshop, waar u keuze heeft uit ons uitgebreide assortiment. Na uw bestelling gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Wij zorgen voor een zorgvuldige en snelle verzending zodat u binnenkort uw kerstplaatje al compleet kunt maken.

Clusterverlichting voor de kerstboom kopen doet u bij Haxo.nl.

Over Haxo.nl

Haxo.nl is uw online webshop voor alles binnen- en buitenshuis. Binnen ons assortiment vindt u alles wat u zoekt, van ijzerwaren tot vijverproducten. Daarnaast hebben wij ieder jaar een uitgebreid aanbod op het gebied van kerst producten. Hierdoor kunt u uw kerst helemaal compleet maken met de producten van Haxo.nl. Heeft u hulp nodig bij uw zoektocht? Neem dan eens contact op met één van onze experts. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende producten, kunnen u adviseren en denken graag met u mee.

Meer informatie

Heeft u vragen over de clusterverlichting voor de kerstboom? Of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan dagelijks voor u klaar en beantwoorden uw vragen zo snel en zo goed mogelijk. Neem gerust contact met ons op via de telefoon, mail of de chatfunctie op onze website.