Omdat niet elke deur hetzelfde is, zijn zware deurgrepen bij uitstek geschikt voor het zware werk. Deze deurgrepen onderscheiden zich van andere grepen, omdat ze van robuuster materiaal gemaakt zijn en dus ook vooral gebruikt worden voor het openen van zwaardere deuren. Bij Haxo.nl hebben we een ruim assortiment in deze zware deurgrepen, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit dat past.

Deurgrepen zwaar

Onze deurgrepen zwaar zijn van hoge kwaliteit

Sommige deuren zijn behoorlijk wat zwaarder dan andere. Neem een ferme tuindeur; het gewicht hiervan vereist een zware deurgreep, die geschikt is om de deur keer op keer te openen, zonder dat het materiaal onder het gewicht gaat lijden. Hiervoor zijn onze zware deurgrepen ontwikkeld; ze zijn van zeer robuuste kwaliteit en kunnen vele jaren meegaan. Op die manier kunnen ze kinderlijk eenvoudig bevestigd worden aan een zware deur, waarna ze jarenlang vastzitten en hun werk zonder enig probleem kunnen doen. Ook zware schuifdeuren hebben met deze grepen de perfecte

Zware deurgrepen zijn eenvoudig in gebruik

Vier schroeven, dat is alles wat u nodig heeft om onze zware deurgrepen te installeren. Dit maakt de grepen bijzonder eenvoudig te monteren en bespaart dus flink wat tijd. Eenmaal vast, kunnen de zware deurgrepen uitstekend gebruikt worden om allerlei zware deuren op en dicht mee te doen. En vanwege het robuuste karakter blijven ze ook uitstekend zitten, zodat u zich niet druk hoeft te maken over loskomende grepen. De producten van Haxo.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit en deze deurgrepen doen daar zeker niet voor onder.

Vindt wat u zoekt in ons ruime assortiment

Bij Haxo.nl vinden we het belangrijk dat onze klanten altijd het nodige te kiezen hebben. Immers; veel verschillende klanten hebben veel verschillende wensen en dus is het goed als men altijd kan kiezen uit verschillende variaties op hetzelfde thema. Met ons ruime aanbod aan producten die voor zowel in, als om het huis gebruikt kunnen worden, zult u altijd slagen. Zo hebben we naast de zware deurgrepen nog andere vormen van deurbeslag, maar kunt u bij ons ook terecht voor meubelbeslag. Bent u juist op zoek naar meubelgrepen, luikringen, meubelknoppen of bandgrepen? Ook dan staan we voor u paraat met een ruime keuze in hoogwaardige producten.

Zware deurgrepen kopen bij Haxo.nl

Haxo.nl levert dus tal van producten die gebruikt kunnen worden in en om het huis. En voor veel producten geldt: voor 20:00 uur besteld, betekent dat ze diezelfde avond nog het magazijn verlaten. En bestelt u voor meer dan 49 euro? Dan nemen we de verzendkosten voor eigen rekening. Met deze service proberen we u zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat u niet alleen vindt wat u zoekt, maar hier vervolgens ook tegen een hele aantrekkelijke prijs over kan beschikken. En mocht u toch vragen hebben, of behoefte hebben aan het nodige advies als het gaat over het gebruik of installeren van bepaalde producten, dan hebben we natuurlijk experts in dienst die u hier graag bij helpen.

Zware deurgrepen laten zich eenvoudig installeren.

Contact, informatie en advies

Het kan altijd zijn dat u niet helemaal zeker bent of het product in kwestie goed bij u past, of dat u graag wilt weten welk product het beste geschikt is voor uw persoonlijke situatie. In dat geval is het fijn als u kan rekenen op een expert, die ervaring met het product heeft. Gelukkig hebben wij behoorlijk wat van deze experts in dienst, dus mocht u inderdaad tegen bepaalde vragen aanlopen, dan staan we voor u klaar met raad, daad en advies. Schroom niet en neem contact met ons op. Of het nou gaat om zware deurgrepen, of een van onze andere producten, we helpen u op weg.