Dijk Natural Collections Berken Dennenappels 50g White Wash

Merk:
Dijk Natural Collections
Artikelnummer:
16734-010
Levertijd:

Tijdelijk Uitverkocht

€ 2,95 2,20 1,82 excl. btw

Je bespaart 25%


Productomschrijving Dijk Natural Collections Berken Dennenappels 50g White Wash

Hobbyartikelen van Dijk Natural Collections

Dijk Natural Collections is met 25 jaar ervaring een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. Het assortiment van Dijk Natural Collections bestaat grotendeels uit eigen designs. Dijk Natural Collections haalt inspiritie vanuit de hele wereld opzoek naar bijzondere materialen en vernieuwende producten. Landen als Indonesië, Brazilië en Thailand worden geregeld bezocht. De selectie van Dijk Natural Collections is daarom uniek en goed op elkaar afgestemd. Onze hobbyartikelen zijn nauwkeurig geselecteerd zodat u niks mist wanneer u lekker aan de slag wilt gaan met uw doe het zelf creaties. De hobbyartikelen zijn erg uiteenlopend zodat u altijd de hobbyartikelen vindt die u nodig bent. 

Dijk Natural Collections Berken Dennenappels 50g White Wash

Kleine berken dennenappeltjes die u kunt gebruiken als decoratie in bijvoorbeeld kerststukjes of bloemstukken. De dennenappels hebben een white wash kleur. 

Houdt u erg van knutselen met hobbyartikelen? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hobbyartikelen waar u alles zult vinden dat u nodig bent voor het maken van bloemstukken, kerststukken, boeketten of andere knutselwerken. Alle hobbyartikelen vindt u hier


Kenmerken Dijk Natural Collections Berken Dennenappels 50g White Wash

Merk
Dijk Natural Collections
Barcode
8716525593393
Kleur
White Wash
Inhoud/gewicht
50 g