Dijk Natural Collections Decoratiedraad 50gr Groen

Merk:
Dijk Natural Collections
Artikelnummer:
24918-021
Levertijd:

Tijdelijk Uitverkocht

€ 4,95 3,95 3,26 excl. btw

Je bespaart 20%


Productomschrijving Dijk Natural Collections Decoratiedraad 50gr Groen

  • Mooie groene kleur

Hobbyartikelen van Dijk Natural Collections

Onze hobbyartikelen zijn nauwkeurig geselecteerd zodat u niks mist wanneer u lekker aan de slag wilt gaan met uw doe het zelf creaties. De hobbyartikelen zijn erg uiteenlopend zodat u altijd de hobbyartikelen vindt die u nodig bent. 

Dijk Natural Collections Decoratiedraad 50gr Groen

Dit klassieke decoratiedraad heeft een mooie groene kleur. Het draad is makkelijk te bewerkten en u kunt er fantastische creaties mee maken. Het draad is erg leuk om te gebruiken in kerststukjes, kerstdecoratie voor bijvoorbeeld kerstviersiering voor in de boom of een kerstengel. Maar ook voor decoratieve figuren voor in de vensterbank of de versiering van een bloempot. Naast decoratie wordt dit draad ook veel gebruikt als bloemendraad. Laat uw creativiteit de vrije loop door het gebruik van dit klassieke decoratiedraad. 

Houdt u erg van knutselen met hobbyartikelen? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hobbyartikelen waar u alles zult vinden dat u nodig bent voor het maken van bloemstukken, kerststukken, boeketten of andere knutselwerken. Alle hobbyartikelen vindt u hier


Kenmerken Dijk Natural Collections Decoratiedraad 50gr Groen

Merk
Dijk Natural Collections
Barcode
8716526577774
Kleur
Groen