Dijk Natural Collections Dienblad Vierkant 30cm

Merk:
Dijk Natural Collections
Artikelnummer:
27322-264
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 7,95 5,95 4,92 excl. btw

Je bespaart 25%


Productomschrijving Dijk Natural Collections Dienblad Vierkant 30cm

Hobbyartikelen van Dijk Natural Collections

Dijk Natural Collections is met 25 jaar ervaring een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. Het assortiment van Dijk Natural Collections bestaat grotendeels uit eigen designs. Dijk Natural Collections haalt inspiritie vanuit de hele wereld opzoek naar bijzondere materialen en vernieuwende producten. Landen als Indonesië, Brazilië en Thailand worden geregeld bezocht. De selectie van Dijk Natural Collections is daarom uniek en goed op elkaar afgestemd. Onze hobbyartikelen zijn nauwkeurig geselecteerd zodat u niks mist wanneer u lekker aan de slag wilt gaan met uw doe het zelf creaties. De hobbyartikelen zijn erg uiteenlopend zodat u altijd de hobbyartikelen vindt die u nodig bent. 

Dijk Natural Collections Dienblad Vierkant 30cm

Dit dienblad kunt u gebruiken om helemaal naar eigen smaak te decoreren. Het dienblad heeft een antieken grey wash. U kunt dit dienblad uiteraard gebruiken als decoratie in uw woning maar ook zeker als hobby artikel door het dienblad in te richten met andere decoratieve artikelen. 

Houdt u erg van knutselen met hobbyartikelen? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hobbyartikelen waar u alles zult vinden dat u nodig bent voor het maken van bloemstukken, kerststukken, boeketten of andere knutselwerken. Alle hobbyartikelen vindt u hier


Kenmerken Dijk Natural Collections Dienblad Vierkant 30cm

Merk
Dijk Natural Collections
Barcode
8716526900312
Kleur
Greywash
Afmeting
30 x 30 x 3,5 cm