Dijk Natural Collections Houten Schijf Berk 20 tot 25cm

Merk:
Dijk Natural Collections
Artikelnummer:
25841-017
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 4,95 4,50 3,72 excl. btw

Je bespaart 9%


Productomschrijving Dijk Natural Collections Houten Schijf Berk 20 tot 25cm

Hobbyartikelen van Dijk Natural Collections

Dijk Natural Collections is met 25 jaar ervaring een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. Het assortiment van Dijk Natural Collections bestaat grotendeels uit eigen designs. Dijk Natural Collections haalt inspiritie vanuit de hele wereld opzoek naar bijzondere materialen en vernieuwende producten. Landen als Indonesië, Brazilië en Thailand worden geregeld bezocht. De selectie van Dijk Natural Collections is daarom uniek en goed op elkaar afgestemd. Onze hobbyartikelen zijn nauwkeurig geselecteerd zodat u niks mist wanneer u lekker aan de slag wilt gaan met uw doe het zelf creaties. De hobbyartikelen zijn erg uiteenlopend zodat u altijd de hobbyartikelen vindt die u nodig bent. 

Dijk Natural Collections Houten Schijf Berk 20 tot 25cm

Deze houten schijf kunt u gebruiken om helemaal naar eigen smaak te decoreren. De houtschijf is gemaakt van berkenhout. U kunt deze houtschijf ook gebruiken als standaard voor bijvoorbeeld een kerststukje of een bloempotje. De houtschijf kan qua afmeting afwijken van 20 tot 25cm. 

Houdt u erg van knutselen met hobbyartikelen? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hobbyartikelen waar u alles zult vinden dat u nodig bent voor het maken van bloemstukken, kerststukken, boeketten of andere knutselwerken. Alle hobbyartikelen vindt u hier


Kenmerken Dijk Natural Collections Houten Schijf Berk 20 tot 25cm

Merk
Dijk Natural Collections
Barcode
8716525451723
Afmeting
25/20 x 3 cm