Dijk Natural Collections Ring op Metalen Voet Zwart

Merk:
Dijk Natural Collections
Artikelnummer:
37260-074
Levertijd:

Leverbaar maart 2021

€ 9,95 7,95 6,57 excl. btw

Je bespaart 20%


Productomschrijving Dijk Natural Collections Ring op Metalen Voet Zwart

Hobbyartikelen van Dijk Natural Collections

Dijk Natural Collections is met 25 jaar ervaring een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. Het assortiment van Dijk Natural Collections bestaat grotendeels uit eigen designs. Dijk Natural Collections haalt inspiritie vanuit de hele wereld opzoek naar bijzondere materialen en vernieuwende producten. Landen als Indonesië, Brazilië en Thailand worden geregeld bezocht. De selectie van Dijk Natural Collections is daarom uniek en goed op elkaar afgestemd. Onze hobbyartikelen zijn nauwkeurig geselecteerd zodat u niks mist wanneer u lekker aan de slag wilt gaan met uw doe het zelf creaties. De hobbyartikelen zijn erg uiteenlopend zodat u altijd de hobbyartikelen vindt die u nodig bent. 

Dijk Natural Collections Ring op Metalen Voet Zwart

Deze ring of frame kunt u gebruiken om helemaal naar eigen smaak te decoreren. De cirkel is gemaakt van metaal en heeft een mooie zwarte kleur. Het metalen frame heeft geen kippengaas aan de binnenkant maar u kunt dit frame wel uitstekend gebruiken voor decoratie. 

Houdt u erg van knutselen met hobbyartikelen? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hobbyartikelen waar u alles zult vinden dat u nodig bent voor het maken van bloemstukken, kerststukken, boeketten of andere knutselwerken. Alle hobbyartikelen vindt u hier


Kenmerken Dijk Natural Collections Ring op Metalen Voet Zwart

Merk
Dijk Natural Collections
Barcode
8720006484605
Kleur
Zwart
Afmeting
28 x 8 x 38,5 cm