Dijk Natural Collections Vogel op Clip Wit 12 Stuks

Merk:
Dijk Natural Collections
Artikelnummer:
79799-311
Levertijd:

Tijdelijk Uitverkocht

€ 14,95 13,95 11,53 excl. btw

Je bespaart 7%


Productomschrijving Dijk Natural Collections Vogel op Clip Wit 12 Stuks

Hobbyartikelen van Dijk Natural Collections

Dijk Natural Collections is met 25 jaar ervaring een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. Het assortiment van Dijk Natural Collections bestaat grotendeels uit eigen designs. Dijk Natural Collections haalt inspiritie vanuit de hele wereld opzoek naar bijzondere materialen en vernieuwende producten. Landen als Indonesië, Brazilië en Thailand worden geregeld bezocht. De selectie van Dijk Natural Collections is daarom uniek en goed op elkaar afgestemd. Onze hobbyartikelen zijn nauwkeurig geselecteerd zodat u niks mist wanneer u lekker aan de slag wilt gaan met uw doe het zelf creaties. De hobbyartikelen zijn erg uiteenlopend zodat u altijd de hobbyartikelen vindt die u nodig bent. 

Dijk Natural Collections Vogel op Clip Wit 12 Stuks

Deze vogeltjes kunt u makkelijk bevestigen aan uw decoratieve creaties. De vogeltjes hebben veren, vleugeljes en een staartje. Leuk voor bloemschikken, bloemstukken of kerststukjes. De vogeltjes zijn handgemaakt dus kunnen onderling wat afwijken.

Houdt u erg van knutselen met hobbyartikelen? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hobbyartikelen waar u alles zult vinden dat u nodig bent voor het maken van bloemstukken, kerststukken, boeketten of andere knutselwerken. Alle hobbyartikelen vindt u hier


Kenmerken Dijk Natural Collections Vogel op Clip Wit 12 Stuks

Merk
Dijk Natural Collections
Barcode
8716525445623
Kleur
Wit
Kleur
Grijs
Afmeting
10 x 6.5 x 4 cm