Einhell Accu Kruimeldief Power X Change

Nieuw
Merk:
Einhell
Collectie:
Power X Change
Artikelnummer:
2347120
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

43,61 36,04 excl. btw


Productomschrijving Einhell Accu Kruimeldief Power X Change

  • Geleverd met 4 mondstukken
  • Ergonomische handgreep
  • Geleverd exclusief accu

De Einhell kruimeldief TE-VC is een handige kruimeldief die werkt op een 18V accu. De kruimeldief wordt geleverd met twee mondstukken zodat deze niet alleen harde en vlakke vloeren kan schoonmaken, maar ook gebruikt kan worden voor het reinigen van bekleding. Hierdoor is deze kruimeldief ook gemakkelijk om een auto mee te reinigen. De kruimeldief wordt geleverd exclusief accu en acculader.

  • Onderdeel van de Power-X-Change productlijn
  • Accu: 18V Li-Ion
  • Inhoud reservoir: 540 ml
  • Zuigkracht: 4.2 kPa
  • Softgrip
  • Geleverd inclusief 4 adapters/mondstukken
  • Geleverd exclusief Power-X-Change accu en lader

Meer informatie over de Einhell Kruimeldief Accu TE-VC 18 Li Solo vindt u in de handleiding.

Einhell Power X Change stappenplan

De Einhell Power X Change serie werkt met een nieuw systeem waarbij 1 accu genoeg is voor alle apparaten. U kunt dus met 1 accu alle apparaten uit de Power X Change collectie van Einhell gebruiken. Om dit nog overzichtelijker te maken hebben wij hiervoor een simpel stappenplan gemaakt.

Stap 1:
Zoek één of meerdere apparaten uit die u wilt gebruiken uit de Power-X-Change collectie. Wanneer er bij het product een accu + lader wordt meegeleverd kunt u stap 2 en 3 overslaan.

Stap 2:
Wanneer u de apparaten hebt uitgezocht gaat u kijken naar een geschikte accu. Er zijn drie 18 volt accu’s voor de Power X Change serie namelijk:

U kiest de accu op het gebruik wat u maakt van het gereedschap. Zwaarder gereedschap zoals een grasmaaier zal ook meer energie vragen van de accu. Er is daardoor geen gemiddelde tijdsduur voor een accu aan te geven.

Stap 3:
Kies bij deze stap eventueel nog andere producten uit de Power X Change serie. Bij de producten zonder accu wordt geen acculader meegeleverd, die wel essentieel is om de accu vaker te gebruiken. Vergeet deze daarom niet mee te bestellen.

Stap 4:
Wanneer u de producten thuis ontvangen hebt laadt u eerst de accu volledig op. Wanneer de accu volledig opgeladen is kunt u de accu in het apparaat klikken dat u wilt gebruiken. De accuduur is afhankelijk van het product wat de accu aan moet drijven.

Nu bent u in 1 keer klaar voor meerdere jaren. Als u al een accu heeft kunt u uw Einhell Power X Change collectie nog altijd uitbreiden. Geïnteresseerd geworden in de producten van Einhell? Bekijk dan hier de volledige collectie van Einhell producten!


Kenmerken Einhell Accu Kruimeldief Power X Change

Merk
Einhell
Collectie
Power+X+Change
Barcode
4006825612646
Gewicht
860 gram
Kleur
Rood/Zwart
Garantie
2 Jaar
Voltage
18V