Einhell Accu Takkenzaag Power X Change

Merk:
Einhell
Collectie:
Power X Change
Artikelnummer:
3408220
Levertijd:

Levertijd 6-10 werkdagen i.v.m. Corona en drukte bij onze vervoerders.

57,50 47,52 excl. btw


Productomschrijving Einhell Accu Takkenzaag Power X Change

  • Klemt zich vast aan een tak voor optimaal zaaggemak
  • Ergonomische handgreep
  • Geleverd exclusief accu

De Accu Takkenzaag GE-GS 18 van Einhell is een zeer praktische takkenzaag. Deze takkenzaag werkt op een accu waardoor u geen last heeft van snoeren terwijl u aan het werk bent. Deze takkenzaag heeft bij de zaag twee "tak handvaten" waar u de tak vast tussen kunt zetten. De tak zal hierdoor minder trillen en de zaag kan zo gemakkelijk door de tak heen zagen. U kunt zo gemakkelijker met deze zaag werken.

Specificaties:

  • Onderdeel van de Power-X-Change productlijn
  • Lengte zaagblad: 150 mm
  • Zaagdiepte zonder "tak-handvat": 90 mm
  • Zaagdiepte met "tak-handvat": 70 mm
  • Softgrip
  • Hoge kwaliteit zaagblad
  • Geleverd exclusief Power-X-Change accu en lader

Meer informatie over de Einhell Takkenzaag Accu GE-GS 18 Li Solo vindt u in deze productsheet.

Einhell Power X Change stappenplan

De Einhell Power X Change serie werkt met een nieuw systeem waarbij 1 accu genoeg is voor alle apparaten. U kunt dus met 1 accu alle apparaten uit de Power X Change collectie van Einhell gebruiken. Om dit nog overzichtelijker te maken hebben wij hiervoor een simpel stappenplan gemaakt.

Stap 1:
Zoek één of meerdere apparaten uit die u wilt gebruiken uit de Power-X-Change collectie. Wanneer er bij het product een accu + lader wordt meegeleverd kunt u stap 2 en 3 overslaan.

Stap 2:
Wanneer u de apparaten hebt uitgezocht gaat u kijken naar een geschikte accu. Er zijn drie 18 volt accu’s voor de Power X Change serie namelijk:

U kiest de accu op het gebruik wat u maakt van het gereedschap. Zwaarder gereedschap zoals een grasmaaier zal ook meer energie vragen van de accu. Er is daardoor geen gemiddelde tijdsduur voor een accu aan te geven.

Stap 3:
Kies bij deze stap eventueel nog andere producten uit de Power X Change serie. Bij de producten zonder accu wordt geen acculader meegeleverd, die wel essentieel is om de accu vaker te gebruiken. Vergeet deze daarom niet mee te bestellen.

Stap 4:
Wanneer u de producten thuis ontvangen hebt laadt u eerst de accu volledig op. Wanneer de accu volledig opgeladen is kunt u de accu in het apparaat klikken dat u wilt gebruiken. De accuduur is afhankelijk van het product wat de accu aan moet drijven.

Nu bent u in 1 keer klaar voor meerdere jaren. Als u al een accu heeft kunt u uw Einhell Power X Change collectie nog altijd uitbreiden. Geïnteresseerd geworden in de producten van Einhell? Bekijk dan hier de volledige collectie van Einhell producten!


Kenmerken Einhell Accu Takkenzaag Power X Change

Merk
Einhell
Collectie
Power+X+Change
Barcode
4006825618389
Gewicht
1.14 kg
Kleur
Rood/Zwart
Garantie
2 Jaar
Voltage
18V