Een van de prettigste kettingzagen om mee te werken is de elektrische kettingzaag. Deze is namelijk lichter van gewicht en vergt weinig onderhoud. Daarnaast produceert een elektrische kettingzaag minder geluid, waardoor deze vele malen stiller is dan andere kettingzagen. 

Elektrische kettingzaag

In ons assortiment vindt u de volgende merken:

 

Met deze merken heeft u ruime keuze in elektrische kettingzagen voor de meest uiteenlopende zaagklussen. Er zit altijd een elektrische kettingzaag voor u bij!

Elektrische kettingzaag McCulloch

Wat dacht u bijvoorbeeld van de elektrische kettingzaag McCulloch deze krachtige zaag heeft een blad van 40cm en is met 4,2 kg erg licht van gewicht. Dit maakt het voor u makkelijker om de juiste werkhouding aan te nemen! De kettingzaag heeft een vermogen van 2200 Watt. Met de McCulloch elektrische kettingzaag trimt u eenvoudig heggen en struiken. Wilt u liever een snoerloze kettingzaag? Bekijk dan onze benzine kettingzagen!

Elektrische kettingzaag kopen

Wilt u een elektrische kettingzaag kopen? Bij het kopen van een kettingzaag is het van belang dat u vooraf weet waarvoor u deze gaat gebruiken. De elektrische kettingzaag is de ideale oplossing wanneer u in een dichtbevolkte buurt woont en u voornamelijk klein snoeiwerk hoeft te verrichten. Bij Haxo koopt u uw elektrische kettingzaag eenvoudig online!