Fischer pluggen SX

Als u in de woon-, slaap- of badkamer middelzware accessoires zoals een kastje, kleine legplank of een kledingkast wilt vastzetten bieden Fischer pluggen in SX uitvoering uitkomst. Deze zijn vervaardigd uit hoogwaardig nylon dat zorgt voor een viervoudige spreiding van de krachtoverbrenging. Hierdoor wordt voorkomen dat het draaggewicht zich op één punt van de schroef concentreert en de constructie wordt verzwakt. Bij Haxo bestelt u uw Fischer pluggen in SX variant voordelig als set, met of zonder schroef.

Fischer pluggen SX 6

Door de hoge belastbaarheid zijn Fischer pluggen SX in 6 x 30 mm formaat niet alleen geschikt voor holle maar ook voor massieve bouwmaterialen zoals beton en natuursteen met een hoge dichtheid. In het ruime assortiment van Haxo vindt u ook pluggen in andere afmetingen van Fischer of van andere merken. Een complete set bestaat uit 100 stuks, waarmee u alvast een voorraadje in huis haalt. Met uw Fischer pluggen SX 6 bij de hand monteert u gemakkelijk een klein kastje of droogrek voor uw handdoeken.

Fischer pluggen SX kopen

Als u ervoor kiest om Fischer pluggen in SX variant te kopen bij Haxo profiteert u naast een scherpe prijs van een snelle levering. Omdat geen klus gelijk is, kunt u bij onze deskundige klantenservice altijd terecht voor uw bevestigingsmateriaal. Zo is het voor u gemakkelijk om Fischer pluggen in SX uitvoering te kopen met de afmetingen die voor uw werkzaamheden geschikt zijn. In ons klus en ijzerwaren winkel betaalt u veilig vooraf of achteraf. Dat is de service van Haxo!