Fiskars Snoeischaar P68 Smartfit - 21 cm

Cashback Actie
Merk:
Fiskars
Collectie:
Smartfit
Artikelnummer:
111610
Materiaal:
Met Glasvezel Versterkt Kunststof
Levertijd:

2-5 werkdagen

25,95 21,45 excl. btw


Productomschrijving Fiskars Snoeischaar P68 Smartfit - 21 cm

  • Sluitmechanisme gezekerd
  • Voor het knippen van stuiken, bomen en heggen

Fiskars Snoeischaar P68 Smartfit - 21 cm

Fiskars Snoeischaren garanderen comfort en gebruiksvriendelijkheid. De ergonomisch gevormde grepen bestaan uit onverwoestbaar glasvezel versterkt met Polyamid. De messen uit roestvrij staal worden door een eenvoudig te bedienen sluitmechanisme gezekerd, als de snoeischaar in gesloten stand is. Alle Fiskars snoeischaren zijn ontwikkeld volgens de Fiskars designfilosofie: duurzaam en ergonomisch tuingereedschap ontwikkelen, waarmee tuinieren makkelijker, lichter, efficienter en eenvoudigweg leuker wordt. En dat is toch uiteindelijk de bedoeling van tuinieren.

Smartfit is een serie met bijzonder flexibele oplossingen voor het knippen en snoeien van struiken, bomen en heggen. Smartfit producten hebben een variabele instelling, waardoor deze optimaal kunnen worden aangepast aan de behoefte van de gebruiker. Daarnaast zorgt het ergonomische design en het lichte materiaal voor comfortabel tuinieren.

De Fiskars Snoeischaar P68 Kopen

De Fiskars Snoeischaar P68 is ideaal voor het snoeien van jong groen: het snel knippen van dunne twijgjes en takjes, en voor het krachtig snoeien van dikkere takken tot 24 mm.

Door de variabele instelling van de greepopening, kan deze snoeischaar optimaal worden ingesteld voor verschillende handgroottes en toepassingen. De handgrepen, van met glasvezel versterkte kunststof, zijn ergonomisch gevormd en hebben een comfortabel antislipoppervlak, welke zorgen voor een betrouwbare en aangename grip. De veiligheidssluiting is met een hand te bedienen. Geschikt voor rechts- en linkshandigen. De Smartfit snoeischaar is bekroond met de red dot design award 2013


Kenmerken Fiskars Snoeischaar P68 Smartfit - 21 cm

Merk
Fiskars
Collectie
Smartfit
Barcode
6411501116109
Verpakking
1
Gewicht
0.189 kg
Materiaal
Met Glasvezel Versterkt Kunststof
Lengte
23.80 cm
Kleur
Zwart
Breedte
7.50 cm
Hoogte
2.50 cm
Garantie
5 Jaar