Fiskars Snoeischaar Rolgrip L P94 Powergear - 21 cm

Cashback Actie

swipe

Merk:
Fiskars
Collectie:
Powergear
Artikelnummer:
111540
Materiaal:
Met Glasvezel Versterkt Kunststof
Levertijd:

2-5 werkdagen

€ 37,50 32,30 26,69 excl. btw

Je bespaart 14%


Productomschrijving Fiskars Snoeischaar Rolgrip L P94 Powergear - 21 cm

  • Ergonomisch design
  • Geschikt voor grote hand
  • Snoeien van dikkere takken

Fiskars Snoeischaar Rolgrip L P94 Powergear - 21 cm

Fiskars snoeischaren garanderen comfort en gebruiksvriendelijkheid. De ergonomisch gevormde grepen bestaan uit onverwoestbaar glasvezel versterkt met Polyamid. De messen uit roestvrij staal worden door een eenvoudig te bedienen sluitmechanisme gezekerd, als de snoeischaar in gesloten stand is. Alle Fiskars snoeischaren zijn ontwikkeld volgens de Fiskars designfilosofie: duurzaam en ergonomisch tuingereedschap ontwikkelen, waarmee tuinieren makkelijker, lichter, efficienter en eenvoudigweg leuker wordt. En dat is toch uiteindelijk de bedoeling van tuinieren.

Fiskars Snoeischaar Rolgrip L P94 Kopen

Fiskars PowerGear snoeischaren zijn de beste in hun klasse vanwege het ergonomische ontwerp, de degelijke, duurzame materialen en het innovatieve rolgripmechanisme dat optimale snoeikracht biedt en het gebruiksgemak vergroot: tijdens de knip rolt het onderste handvat mee met de natuurlijke beweging van de hand waardoor kracht optimaal wordt overgebracht. Fiskars PowerGear snoeischaren zijn verkrijgbaar in twee modellen en zijn alle voorzien van het gepatenteerde PowerGear-rolgripmechanisme. 

Fiskars Snoeischaar Bestellen

De PowerGear L P94 is geschikt voor grote handen, en het snoeien van wat dikkere takken. Het unieke PowerGear rolgripmechanisme is gepatenteerd en ondersteunt de natuurlijke beweging van de hand tijdens het snoeien, doordat het onderste handvat meedraait tijdens de knip. Dit werkt comfortabeler en is minder belastend. De snoeischaar is gemaakt van FiberComp: uit glasvezel versterkt kunststof dat heel licht en extreem duurzaam is. Teflonlaag op verwisselbaar mes. Instelbare greep. Geschikt voor rechtshandigen. Snoeicapaciteit tot 26 mm. De PowerGear snoeischaar is bekroond met de iF design award.


Kenmerken Fiskars Snoeischaar Rolgrip L P94 Powergear - 21 cm

Merk
Fiskars
Collectie
Powergear
Barcode
6411501965417
Verpakking
1
Gewicht
0.272 kg
Materiaal
Met Glasvezel Versterkt Kunststof
Lengte
24.50 cm
Kleur
Zwart
Breedte
8.00 cm
Hoogte
4.30 cm
Garantie
5 Jaar