Garden Lights Waterornament Lamp Decus LED

Merk:
Garden Lights
Artikelnummer:
5907800851755
Levertijd:

2-5 werkdagen

€ 24,99 18,20 15,04 excl. btw

Je bespaart 27%


Productomschrijving Garden Lights Waterornament Lamp Decus LED

  • Laag energieverbruik
  • Eenvoudig systeem

Garden Lights Waterornament lamp Decus LED

De Decus LED is een waterornament lamp die uw vijver doet opleven. De waterornament lamp is gemaakt van kunststof en heeft een 0.5W LEDlicht in de kleur warm wit. De Decus LED is 28 mm hoog en 32 mm breed. Daarnaast wordt de waterornament lamp standaard geleverd met een 5 meter lange kabel en lichtbron. De Decus LED is uitgebreid getest op het onderwatergebruik van een halve meter.

LED-verlichting

Deze tuinverlichting is voorzien van een LED-verlichting. Een LED-lamp gebruikt veel minder stroom dan een gloeilamp. Dit is ten eerste goed voor het milieu, maar u bespaart ook kosten. Een LED-lamp heeft 5 tot 10 watt nodig om uw tuin te verlichten. Bij een gloeilamp is dit maarliefst 50 watt! Daarnaast hoeft u uw LED-lamp ook niet snel te vervangen, want een LED-lamp heeft gemiddeld 35000 branduren. 

Garden Lights Waterornament

De Decus LED is ideaal te combineren met de vele andere lampen van Garden Lights. Om deze reden is het verstandig eerst te kiezen welke verlichting u in uw tuin wilt. Als u uw keuze heeft gemaakt en het totale wattage weet, kunt u kiezen voor een transformator van 21, 60 of 150 watt.

De transformator staat voor het maximum aantal watt wat hij aan kan en dus hoe meer watt, hoe meer lampen erop kunnen worden aangesloten. Daarna is het van belang de juiste kabel te kiezen bij de transformator.

De 21 of 60 watt transformator heeft een 10 meter lange SPT-1W kabel nodig. Bij de 150 watt transformator kiest u voor een 15 meter SPT-3W kabel. 

Wilt u beginnen met het aanleggen van verlichting in uw tuin of bent u op zoek naar een uitbreiding op uw al bestaande tuinverlichting? Bekijk dan snel de gehele collectie van Garden Lights met onder meer wandlampen, tuinlampen, verlengkabels en nog veel meer!

Let op: Schakel alleen lampen en fittings aan elkaar die dezelfde voltage geven/verdragen, bij een verkeerde combinatie zal de kans op schade sterk toenemen!
Beschikbaarheid: Zolang de voorraad nog strekt

Kenmerken Garden Lights Waterornament Lamp Decus LED

Merk
Garden Lights
Barcode
5907800851755
Voltage (V)
0.5 W
Kleur
Wit
Breedte
32 mm
Hoogte
28 mm
Lamptype
LED

Video