i.v.m enorme drukte bij onze vervoerders kunnen wij onze levertijden niet garanderen.

Gardena beugelzaag

Zoekt u een robuuste zaag om takken en stammen mee te zagen? Dan is de Gardena beugelzaag een uitstekende keuze. De verschillende varianten van deze zaag hebben gemeen dat ze een impulsgehard, roestwerend zaagblad hebben. De tanden zijn fijn gesneden voor extra precisie. De Gardena beugelzaag is voorzien van een stalen, roestvaste beugel. De zaag wordt geleverd met zaagbladbescherming voor veilig transport en opslag. De Gardena Beugelzaag Combisystem variant is te combineren met een Gardena Combisystem Telescoopsteel zodat u tot 5 meter hoog kunt zagen.

Gardena beugelzaag 530

Voor het precieze zaagwerk is de Gardena Beugelzaag 530 met zijn spits toelopende beugel ideaal. Met deze zaag bereikt u ook de nauwe plaatsen. De lengte van het zaagblad is 530 mm. Het blad is gemakkelijk te spannen met een schroefmechanisme en ook vervanging van het blad is eenvoudig. De beugel van de Gardena Beugelzaag 530 is torsiebestendig en roestvast. De grip is comfortabel en voorzien van aanslagbescherming. Op de voorzijde van de beugel is er nog een greep voor extra sturing tijdens het zagen. Deze beugelzaag is erg geschikt voor het zware zaagwerk, maar als u ook dunnere, kwetsbare delen van bijvoorbeeld een boom wilt snoeien, dan raden wij een Gardena snoeizaag aan.

Gardena beugelzaag kopen

Wilt u een Gardena beugelzaag kopen, dan is dat bij Gardena dealer Haxo heel eenvoudig. Wij hebben een groot assortiment zagen van Gardena, zoals beugelzagen en snoeizagen, maar ook Gardena kettingzagen. Bestellen is eenvoudig en dankzij onze vlotte verzending kunt u snel aan de slag. U kunt online betalen met bijvoorbeeld Credit Card of iDeal, maar het is ook mogelijk om achteraf te betalen, op factuur. Zo kunt u rustig beoordelen of u tevreden bent met uw aankoop. Bij het Gardena beugelzaag kopen krijgt u natuurlijk ook de fabrieksgarantie van Gardena: 25 jaar.