Gardena bladblazer

Een tuin zonder bladeren en tuinafval ligt binnen handbereik met de Gardena bladblazer. Hiermee blaast u bladeren, plantenresten en kleine twijgjes op een hoop. Zo maakt u al uw gft afval klaar voor de composthoop of de groene container. De elektrische Gardena bladblazer heeft tevens een speciale knop voor het opzuigen en vermalen van uw bladgroen. Dat levert een volumereductie en snellere composteertijd op van maar liefst 14:1! De opvangzak heeft een ruime inhoud zodat u langer door kunt werken. Werkt u liever snoerloos? Dan kiest u gewoon voor Gardena accu bladblazer. Deze lichtgewicht blazer is eenvoudig te vervoeren, maar vangt geen bladeren op. Daarvoor kunt u weer gebruik maken van een scherp geprijsde Gardena Spade. Bij Haxo bent u van alle gemakken voorzien!           

Gardena bladblazer ErgoJet 3000

Zoekt u een echt krachtpatser waarmee u vrijwel alle bladeren te lijf kunt? De Gardena bladblazer ErgoJet 3000 heeft een instelbare blaassnelheid, zodat u met hetzelfde gemak droog en nat gebladerte wegblaast. Het krachtige vermogen van de Gardena bladblazer ErgoJet 3000 levert een maximale snelheid op van maar liefst 310 kilometer per uur! Zodra u de zuigfunctie heeft ingesteld kunt u ook gebruik maken van de versnipperaar die het volume van de blader wel tot 16 maal verkleint. Met de schraper op de rand van de vacuüm buis kunt u eenvoudig op de grond vastgeplakte bladeren verwijderen. Voor een prachtig gemaaid gazon raden wij een Gardena grasmaaier aan. Deze maaikt nauwkeurig, zelfs wanneer het gras lang of vochtig is!                 

Gardena bladblazer ErgoJet 2500       

Ook de blaaskracht van de Gardena bladblazer ErgoJet 2500 is indrukwekkend. Deze energiezuinige bladblazer en –zuiger in één haalt een maximale snelheid van 310 kilometer per uur. Wanneer u ingebouwde zuig en snipperfunctie gebruikt, reduceert het ingebouwde hakselrad het bladvolume wel 14 maal. Tuinafval hoopt zich eenvoudig op en zorgt al snel voor een overvolle groencontainer, maar bladgroen is ook een uitstekend ingrediënt voor compost. Wilt u struiken of boompjes snoeien? Bekijk dan de Gardena snoeischaren! Verkrijgbaar in meerdere modellen. Bij Haxo bestelt u voordelig een Gardena bladblazer ErgoJet 2500 en toebehoren.