Gardena Classic

Het merk Gardena staat bekend om de kwaliteitstuingereedschappen die het op de markt brengt. Eén van de meest succesvolle lijnen is de Gardena Classic lijn. Zoals de naam al doet vermoeden, brengt het merk hieronder klassieke producten op de markt en dit bovendien tegen erg betaalbare prijzen! Of u nu op zoek bent naar producten om te snoeien, besproeien, reinigen, pompen, strooien of maaien. Met de Gardena Classic lijn kunt u prima uit de voeten. Hieronder gaan we dieper in op enkele van de uitstekende producten die in deze productlijn te vinden zijn in de webwinkel van Haxo.

Gardena Classic 50

Bent u op zoek naar een slangenwagen om uw tuinslang eenvoudig mee te vervoeren? De Gardena Classic 50 is precies wat u zoekt. De wagen bevat een haspel zodat de tuinslang eenvoudig op en af te rollen is. De draaibare as voorkomt dat de slang verdraait wanneer u deze op- of afrolt. De Gardena Classic 50 is van stevig materiaal gemaakt, zodat deze tegen een stootje kan. Het mag dan ook geen wonder heten dat dit product erg populair is onder tuiniers. Bij ons kunt u de Gardena Classic slangenwagen uitstekend voordelig bestellen

Gardena Classic 300

Wilt u in het voorjaar en zomer uw gazon van de nodige voedingsstoffen voorzien of onkruid bestrijden? De Gardena Classic 300 strooiwagen is dan precies wat u zoekt. De inhoud van de strooiwagen is 10 liter en de strooibreedte is 45 centimeter. In de winter is de Gardena Classic 300 strooiwagen ook ideaal te gebruiken om uw oprit of tuinpaden schoon te houden. Het is geschikt voor kunstmest, kalk, graszaad, korrels, zand en strooizout. De vrijloopfunctie op de Gardena Classic strooiwagen zorgt er voor dat de strooimachine alleen strooit wanneer u deze duwt. Trekt of draait u de strooiwagen naar achteren dan strooit deze ook niet.

Gardena Classic 7000

In gevallen waarbij u water heeft waar u het niet wil hebben, bijvoorbeeld in uw kelder, of wanneer u water wilt afvoeren of overpompen. Dan is de Gardena Classic 7000 dompelpomp precies wat u zoekt. Deze pomp is geschikt voor het snel afvoeren van helder of iets vuil water. De vuiligheid mag voor een goede verwerking geen diameter groter dan millimeter hebben. Zoek een Gardena Classic pomp uit ons aanbod uit die het beste bij uw toepassing past. Naast de Gardena Classic 7000 hebben wij vele andere pompen in de aanbieding in de Haxo webwinkel. Zo kunt u altijd het beste exemplaar uitzoeken voor uw situatie!