Gardena Clean System

Wilt u de juiste schoonmaakproducten voor een grondige reiniging en optimaal resultaat? Dan is het Gardena Clean System voor u ideaal! Het Gardena Clean System bestaat uit een serie hoogwaardige schoonmaakproducten welke perfect zijn voor schoonmaakwerkzaamheden buitens huis. Wat u ook wilt reinigen, het Gardena Clean System heeft voor u het juiste product! De producten zijn eenvoudig aan te sluiten op de tuinslang waarna u direct kunt beginnen met schoonmaken! Bekijk snel de complete serie Gardena Clean System producten!

Gardena Clean System telescoop watersteel

Een goede reiniging vraagt om een zorgvuldige aanpak, daarom bestaat het Gardena Cleansystem uit verschillende schoonmaak producten. Zo is er voor elke situatie een geschikt schoonmaak product! Kies bijvoorbeeld voor de multifunctionele Gardena Clean System telescoop watersteel. Dit een is een speciale steel met waterdoorvoer waar verschillende opzetstukken op kunnen worden bevestigd. Hiermee kunt u heel eenvoudig oppervlakten in- en om het huis reinigen!  De Gardena Clean System telescoop watersteel zorgt ervoor dat u overal met gemak bij kunt! Daarnaast hebben wij in het assortiment:

  • Gardena Clean System raam wasborstel met trekker
  • Gardena Clean System handwasborstel
  • Gardena Clean System schrobber
  • Gardena Clean System watersteel verlengstuk
  • Gardena Clean System shampoo

Gardena Clean System autowasset

Naast de losse onderdelen uit het Gardena Clean System zijn er ook complete sets verkrijgbaar, waaronder de Gardena Clean system autowasset. Met deze set heeft u de juiste schoonmaakmiddelen bij elkaar in één set om uw auto grondig en eenvoudig te reinigen! Ook zijn bij ons een Gardena ramenwas set en Gardena vloer schrobber set verkrijgbaar. Alle Gardena Clean System onderdelen zijn met elkaar te combineren en zorgen voor een optimaal schoonmaak resultaat! Koop de Gardena Clean System producten voordelig online bij Haxo.nl en profiteer van een effectieve schoonmaak voor een zeer scherpe prijs! Bekijk hier onze gehele assortiment Tuinslangen.