i.v.m enorme drukte bij onze vervoerders kunnen wij onze levertijden niet garanderen.

Gardena snoeizaag

Als u taaie, dikke takken wilt snoeien, dan vraagt dat om kwalitatief hoogstaand tuingereedschap. Bij tuinwinkel Haxo vindt u daarvoor bijvoorbeeld een Gardena snoeizaag. Er zijn meerdere varianten van deze zaag. Zo is er een inklapbare variant en een gebogen versie. Bovendien kunt u enkele types van de Gardena snoeizaag uitbreiden met de Combisystem telescoopsteel. Gardena is een Duits topmerk dat trots is op zijn producten. Om die reden heeft u altijd 25 jaar garantie op uw nieuwe zaag. Heeft u ook gereedschap nodig voor het precisisiewerk, dan vindt u bij Haxo ook de Gardena boomschaar voor de hoogste takken en de Gardena takkenschaar voor het precisiewerk op lichaamshoogte.

Gardena snoeizaag inklapbaar

Vlijmscherp, veelzijdig en compact, dat zijn de kenmerken van de Gardena snoeizaag inklapbaar. Deze zaag is heeft speciale zaagtanden voor een trekkende zaagbeweging. De tandpunten zijn 3-zijdig geslepen en het zaagblad zelf is hard verchroomd om roest en slijtage tegen te gaan. De Gardena snoeizaag inklapbaar ligt prettig in de hand en is met zijn drie standen op meerdere manieren toepasbaar. Een stopper voorkomt dat uw hand wegglijdt tijdens het zagen. Deze handige snoeizaag heeft een snijlengte van 135 mm.

Gardena snoeizaag gebogen

Als u boven uw hoofd takken aan het zagen bent, is het praktisch om dat met de Gardena snoeizaag gebogen te doen. Deze uitvoering van de Gardena snoeizaag heeft een gebogen uiteinde waarmee u takken gemakkelijk naar beneden kunt trekken. Met de Gardena combisystem telescoopsteel kunt u het bereik van de Gardena snoeizaag gebogen behoorlijk vergroten: tot wel 5 meter! De veiligheidsvergrendeling garandeert dat de verbinding tussen steel en zaag compleet veilig is. Deze zaag is voorzien van een handig ophangoogje in het blad en mesbescherming. Bent u geïnteresseerd in de Gardena snoeizaag collectie van Haxo? Kijk dan rond in onze webwinkel en bestel eenvoudig en snel.