Gardena verticuteermachine

Een netjes en perfect onderhouden gazon heeft meer aandacht nodig dan enkel en alleen een regelmatige maaibeurt. Een goede beluchting en regelmatige bemesting in de lente en de herfst zijn essentieel voor een perfecte look! Het gazon heeft lucht nodig om te ademen, waardoor het van belang is dat u mos en vervilting uit het gazon verwijdert met een Gardena verticuteermachine. Deze biedt uw gazon een intensieve verzorging het gehele jaar door met een krachtig en langdurig effect. Geniet van een groener en gezonder gazon met een compacte en krachtige Gardena verticuteermachine uit de webwinkel van Haxo!

Gardena verticuteermachine evc 1000

Voor een optimaal resultaat dient vervilt gras en mos minimaal één of twee keer per jaar te worden verwijderd. Met de Gardena verticuteermachine evc 1000 doet u dit in een handomdraai. Deze elektrische beluchtingmachine is compact en krachtig met messen vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. De messen dringen door in het gazon en trekken het onkruid en mos eruit. Hierdoor worden dood gras, onkruid en mos voor langere tijd verwijderd. De Gardena verticuteermachine evc 1000 heeft een speciale transportstand waarbij de messen omhoog kunnen worden ingeklapt en u de machine gemakkelijk over tegels en stoepen kunt vervoeren. Ook kan de machine zelf heel eenvoudig worden opgeborgen vanwege het lichte en compacte formaat. Voed uw gazon extra door het te bemesten met behulp van een Gardena strooiwagen en houdt uw gazon gezond en dicht! Wilt u genieten van een comfortabele manier om uw gras regelmatig te maaien? Het makkelijkste is natuurlijk de Gardena robotmaaier!

Gardena verticuteermachine kopen

Neem de tijd voor het onderhouden van uw gazon en geniet van een langdurig intensieve verzorging en prachtig resultaat. Bij Haxo kunt u voordelig online een Gardena verticuteermachine kopen, waarbij u de absorptie van lucht, water en voedingsstoffen door het gazon verbetert. Omdat verticuteren een intensieve behandeling is, adviseren wij u om dit één keer in het voorjaar en een keer in het najaar te doen. Tevens kunt u de Gardena verticuteermachine kopen om het hele jaar door te gebruiken voor uw gazon, na elke twee of derde keer maaien. Geniet van een prachtig groen, gezond en vooral mosvrij gazon met een Gardena verticuteermachine van Haxo. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.