Gloria Flitspuit Type 208 - 0,3 liter

Merk:
Gloria
Collectie:
Gloria
Artikelnummer:
208.0000
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 12,95 9,25 7,64 excl. btw

Je bespaart 29%


Productomschrijving Gloria Flitspuit Type 208 - 0,3 liter

  • Fijne verstuiving
  • De kunststof tank is gemakkelijk afschroefbaar
  • Ideaal voor de verzorging van gevoelige kamerplanten

In het huishouden, de tuin of een broeikas, de sproeiapparaten van GLORIA zijn sinds meer dan 70 jaar een synoniem voor kwaliteit en innovatie. Uitgaande van mooi gevormde en efficiënte fijn- en handsproeiers, varieert het assortiment in een breed scala aan kunststof druksproeiers en gaat tot en met de hoogwaardige sproeiapparaten van staal of roestvrij edelstaal. Rugsproeiers met een bijzonder grote capaciteit van 12 - 18 liter maken het sproeierassortiment compleet. Om ervoor te zorgen dat onze klanten op lange termijn kunnen profiteren van de kwaliteit van de kwaliteit van GLORIA-apparaten, biedt GLORIA een garantie van 10 jaar op de beschikbaarheid van reserveonderdelen voor alle producten in ons assortiment.

Gloria Flitspuit Type 208 - 0,3 liter

Door de nevelachtige verstuiving is de 0,3 liter fijnverstuiver type 208 bij uitstek geschikt voor gebruik in kassen en voor de verzorging van kamerplanten, orchideeën en rozen.

Verstuiving zorgt voor een hogere luchtvochtigheid, wat planten die van origine uit gebieden komen met een hoge luchtvochtigheidsgraad bevordert. Door de planten te bestuiven met water in plaats van de bodem te voorzien van water, kun je ook de kans op wortelrot verkleinen.

De Gloria Type 208 is bij uitstek ideaal geschikt voor luchtplanten, die in de natuur het water uit de lucht filteren. Het bestuiven van jouw bloemen kan middels de juiste techniek er ook voor zorgen dat, de verzamelde stof op de takken en bladeren via een natuurlijke manier worden weggeleid.

De Gloria Flitspuit Type 208 fijnverstuiver is nu verkrijgbaar in onze winkel. Bekijk ook onze gehele collectie handspuiten voor nog veel meer opties!

Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Kijk dan hier verder op onze Gloria gereedschap pagina!


Kenmerken Gloria Flitspuit Type 208 - 0,3 liter

Merk
Gloria
Collectie
Gloria
Barcode
4006325504014
Uitvoering
Met afschroefbare tank
Kleur
Blauw/Geel
Garantie
2 Jaar