Uw bloemen en planten zien er nog beter uit wanneer ze in een mooie bloempot staan. Bent u op zoek naar een echte blikvanger voor uw interieur, dan is de gouden bloempot een uitstekende keuze. De gouden bloempotten geven uw interieur net even wat meer glans. In ons assortiment vindt u verschillende bloempotten in goud waarmee u uw woonkamer kunt verrijken.

Gouden Bloempot

Bloempot in goud voor binnen en buiten

Niet alleen uw interieur binnen wordt met een vrolijke bloempot in goud verfraaid. Ook voor uw balkon of tuin zijn er verschillende gouden bloempotten te koop. De buiten bloempotten zijn ook altijd zeer geschikt voor binnen gebruik. Andersom is dit niet altijd het geval. Sommige potten zijn gemaakt van een materiaal dat niet goed tegen de verschillende weersomstandigheden bestand is. Deze bloempotten voor binnen zijn bijvoorbeeld gemaakt van hout, zeegras of textiel. Op een balkon of onder een overkapping kunnen de gouden bloempotten natuurlijk altijd. Denkt u er wel aan deze naar binnen te plaatsen wanneer het gaat vriezen? Binnen potten zijn namelijk niet bestand tegen extreme kou.

Verschillende gouden bloempotten te koop

De gouden bloempot is te koop in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er mooie gladde gouden bloempotten, maar ook potten met een patroon of reliëf. Heeft u een strak modern interieur, dan kunt u deze perfect aanvullen met de bloempot in het goud. Ook op het balkon doen de gouden blompotten het goed. Uw balkon fleurt helemaal op! Bloempotten van Haxo zijn te koop in verschillende vormen. Zo kunt u strakke vierkante bloempotten of rechthoekige bloempotten kopen voor uw tuin, balkon of woonkamer, maar hebben we ook de meer organische ronde bloempotten en de praktische ovale bloempotten in goud of een andere kleur te koop. De ovale bloempotten kunt u bijvoorbeeld prima op een vensterbank plaatsen en zo de inkijk van buitenaf wat tegengaan.

Gouden bloempotten zijn verkrijgbaar in een glad design, maar ook met reliëf en patronen

Uw plant verdient goud

Vindt u ook dat uw plant goud verdient? Laat dat dan zien met een gouden bloempot. Het goud zorgt voor meer glans en staat prachtig met het groen van de plant. Zeker wanneer uw interieur van donkere kleuren is voorzien, straalt het goud van de bloempot nog meer. Uw bloempot wordt een echte blikvanger en zorgt ervoor dat uw kamer helemaal opfleurt. Liever een wat minder opvallende bloempot kopen? Ga dan voor een zwarte bloempot of een bloempot in antraciet. Deze vallen wat minder op, maar steken ook prima af tegen het groen van de plant.

Gouden bloempotten van TS

TS is een bekend kwalitatief merk met onder andere gouden bloempotten. TS is een merk van Ter Steege en is leverancier van een groot divers aantal potten. Hun missie “Met passie zorgen voor een sfeervol en vertrouwd Thuis” wordt zeker waargemaakt met de gouden bloempotten uit de collectie van TS. Niet alleen kunt u met deze bloempotten binnen pronken, ook op uw veranda, onder de overkapping of op het balkon trekken deze leuke bloempotten in goud alle aandacht. U kunt de gouden bloempotten kopen in verschillende groottes, dus ze passen altijd.

Over Haxo.nl

Wanneer u een gouden bloempot gaat kopen, bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Haxo.nl is het online warenhuis waar u terecht kunt voor vrijwel alle producten voor in en om huis. Denk hierbij aan tuingereedschap, bouwmaterialen, maar ook decoratieve producten. Met een groot aanbod van meert dan 40.000 producten, vindt u bij ons altijd wel wat u zoekt. Of u nu op zoek bent naar een gouden bloempot of juist een hangende bloempot wilt kopen, wij helpen u graag. Is uw product op voorraad, dan wordt deze snel bij u thuis bezorgd. En bestelt u voor meer dan € 49,-? Dan is de bezorging helemaal gratis!

Een gouden bloempot kopen

Wilt u ook een pareltje in huis? Een echte blikvanger, die zowel in een modern interieur als in een stoer industrieel design helemaal op zijn plaats is? Dan moet u echt de gouden bloempot kopen. Deze mooie potten zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen tegen een stootje. De potten zijn scherp geprijsd en verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. U kunt de potten 7 dagen per week, 24 uur per dag bestellen en heeft ze binnen enkele dagen al bij u thuis.

Gouden bloempot kopen? Dat doet u eenvoudig online bij Haxo.nl

Contact, informatie en advies

Wilt u meer informatie voordat u een gouden bloempot gaat kopen? Of heeft u een vraag over één van onze andere producten? Stel uw vraag dan gerust aan de medewerkers van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en kunnen u tevens adviseren bij uw aankoop. U kunt ons bereiken per mail, telefoon of maak gebruik van de chatfunctie.