Van lichtgrijs tot antraciet en van rond tot vierkant, Haxo.nl verkoopt een breed assortiment grijze bloempotten. Bent u op zoek naar een nieuwe pot voor uw plant? Neem dan zeker even een kijkje in onze webshop. U kunt bij ons terecht voor alle tinten grijs.

Grijze Bloempot

Soorten en maten

De grijze bloempot is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heeft u keuze uit verschillende materialen, maar zit er ook verschil in merken en kleuren. Bepaal zelf welke pot het beste bij u en uw interieur of tuin past.

Materialen

Wanneer u een grijze bloempot gaat kopen, kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo zijn deze potten verkrijgbaar in kunststof, maar ook in kunststof- steenmix en in zeegras en metaal. De materialen zijn prima geschikt voor zowel binnen als buiten, behalve de potten van zeegras. Dit gaat verweren op het moment dat u het buiten plaatst en hier wordt het niet mooier van. Let hier dus op als u van plan bent om bloempotten voor buiten te kopen.

Merken

Qua merken verkopen wij grijze bloempotten van Artstone, Capi Europe, TS en Ter Steege. Al deze merken hebben hun eigen kenmerken. Zo hebben de potten van Artstone een wat meer verweerde uitstraling. Deze uitstraling zorgt ervoor dat de potten natuurlijk ogen. De potten van Capi daarentegen hebben een strakke, vlakke look en zijn dan ook erg geschikt voor een modern interieur of een moderne tuin.

Bij Haxo kunt u terecht voor grijze bloempotten voor binnen en buiten

Kleuren

Bent u op zoek naar een specifieke tint grijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een licht interieur en wilt u dat graag zo houden? Dan hebben wij verschillende soorten licht grijze bloempotten. Anderzijds kunt u voor een donker grijze variant kiezen als u meer van de donkere kleuren bent. Hierbij kunt u denken aan de kleur antraciet, die ook aardig in de buurt komt van een zwarte bloempot.

Bloempotten grijs voor binnen en buiten

Bij Haxo kunt u terecht voor binnenpotten, maar ook voor buitenpotten. De potten voor buiten zijn herkenbaar aan de gaten die in de onderkant van de pot zitten. Een pot voor binnen heeft deze gaten niet. De gaten dienen ervoor om het overtollige water af te voeren. Binnen zou dat niet handig zijn omdat er dan een waterplas ontstaat in huis. Ook qua materialen zit er verschil in potten voor binnen en buiten. Zo zijn er bepaalde materialen die niet weersbestendig zijn. Om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten, is het verstandig om hierin de juiste keuzes te maken.

Grijze bloempotten combineren

Grijs is een neutrale kleur en daarom makkelijk te combineren met vele andere kleuren. Zo kunt u voor een basic look gaan door een bloempot in grijs te combineren met zwarte bloempotten en witte bloempotten. Ook kunt u voor een meer natuurlijke look gaan door de grijze pot te combineren met een bruine bloempot. Daarnaast is het ook erg leuk om verschillende hoogtes en vormen met elkaar te combineren, zodat u bijvoorbeeld een kleine ronde pot combineert met twee hogere vierkante bloempotten.

Grijze bloempot kopen

Wilt u een grijze bloempot kopen? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bevat grijze bloempotten in allerlei soorten en maten, waardoor wij voor iedereen een passende pot kunnen leveren. Bij Haxo.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar vinden we ook dat kwaliteit betaalbaar moet blijven. Alle bloempotten in grijs uit ons assortiment voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Een grijze pot kopen doet u bij onze webshop.

Meer informatie

Bij Haxo.nl kunt u terecht als u een grijze bloempot wilt kopen. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment als het gaat over de verschillende vormen potten. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor ovale bloempotten, maar ook voor rechthoekige bloempotten. Heeft u vragen over onze grijze bloempotten of wilt u meer weten over één van onze andere tuinartikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

Grijze bloempotten in alle soorten en maten koopt u bij Haxo.nl