Houdt u van groen in en om uw huis? Denk dan ook eens aan een groene bloempot. Haxo.nl heeft een breed assortiment aan groene bloempotten. Zo voegt u niet alleen door planten groen toe, maar door de potten in dezelfde kleur wordt uw huis en/of tuin extra groen.

Groene Bloempot

Soorten en maten

Bent u op zoek naar een specifieke bloempot in het groen? Grote kans dat deze te vinden is in onze webshop. De potten zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende materialen, vormen en zelfs verschillende kleuren.

Materialen

Groene bloempotten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo zijn er potten van kunststof- steenmix. Dit is een materiaal wat weersbestendig is en daardoor goed buiten gebruikt kan worden. Een ander soort materiaal is metaal. Ook deze zijn geschikt voor buiten, omdat ze weinig tot geen last hebben van de verschillende weersomstandigheden. Bloempotten van materialen die minder geschikt zijn voor buiten zijn textiel en zeegras. Deze zullen na een tijdje verweren en daardoor minder mooi worden.

Kleuren

Een groene bloempot betekent niet altijd meteen dat u voor een appeltjesgroene variant moet kiezen. De groene bloempotten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren groen. Zo kunt u naast de normale groene variant ook kiezen uit grijs groene en groen blauwe bloempotten. Er zijn zelfs potten met een mix van groen, blauw en koper. Zo heeft de kleur groen een chique toevoeging aan uw interieur.

Merken

Binnen ons assortiment verkopen wij verschillende merken als het gaat om groene bloempotten. Één van de merken binnen het assortiment is TS. Dit is een lijn die afkomstig is van het merk Ter Steege. Een ander merk is Artstone. Deze potten zijn herkenbaar aan het materiaal. Ze worden namelijk veelal gemaakt van kunststof-steenmix. Deze potten hebben een natuurlijke uitstraling doordat er een soort vegen te zien zijn op de pot.

De groene bloempotten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren groen

Bloempotten groen voor binnen en buiten

Of u de bloempot nu voor binnen of voor buiten wilt gebruiken, de groene bloempot is er voor beide. Toch zit er een verschil tussen bloempotten voor binnen en bloempotten voor buiten. Één van deze verschillen is dat een pot voor buiten gaten in de onderkant heeft. Deze gaten zorgen ervoor dat overtollig water zijn weg naar buiten kan vinden. Een pot voor binnen heeft deze gaten niet nodig, omdat deze niet vanzelf in aanraking komt met water. Hiernaast zou het ook voor troep in huis zorgen, omdat het water dan uit de pot de kamer inloopt. Ook zijn sommige materialen enkel geschikt voor binnen, zoals zeegras en textiel.

Groene bloempot kopen

Bent u van plan om een groene bloempot te kopen? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Binnen ons assortiment heeft u keuze uit een breed scala aan groene bloempotten. U kunt kiezen uit verschillende soorten, maten en kleuren, waardoor u de perfecte pot voor uw huis of tuin kunt aanschaffen. Kwaliteit is bij Haxo.nl erg belangrijk, maar ook betaalbaarheid staat hoog in ons vaandel. Al onze bloempotten in groen voldoen dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Een groene bloempot kopen doet u bij onze webshop.

Meer informatie

Naast groene bloempotten hebben wij ook een breed assortiment op het gebied van bloempotten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor verschillende vormen bloempotten, zoals vierkante bloempotten, ronde bloempotten en rechthoekige bloempotten. Heeft u vragen over onze groene bloempotten of wilt u meer weten over één van onze andere tuinartikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Groene bloempotten koopt u in de webshop van Haxo