Hang uw planten op in prachtige manden van natuurlijke materialen!

Hanging Basket

Een tuin vol hangen met kleurrijke bloemen? Dat kan met een hanging basket uit het ruime assortiment van Haxo. In de collectie van Artstone hebben wij prachtige rustiek potten met een ingebouwd waterreservoir. De van metaal gevlochten manden van Nature zien er prachtig uit op uw balkon. Bestel een hanging basket eenvoudig online bij Haxo!

Hanging basket buiten

Ook tijdens de koude wintermaanden kunt u een hanging basket gewoon buiten laten hangen. De exemplaren van Ter Steege en Artstone zijn weerbestendig en kunnen dankzij het duurzame kunstof goed tegen vorst. U kunt gemakkelijk een hanging basket buiten aan uw pergola bevestigen met het stevige touw. Kriebelen uw groene vingers? Bij ons kunt u alles vinden voor in uw Tuin!

Hanging basket met waterreservoir

Om overtollig water op te vangen hebben wij een hanging baskets met een waterreservoir beschikbaar. Dankzij het drainagesysteem vloeit het water af tot onder in de pot. Dit zorgt ervoor dat bloemen en planten niet verdrinken en de wortels wel bij het water kunnen. Uw planten verzorgen wordt daardoor erg gemakkelijk met behulp van een hanging basket met waterreservoir van Artstone of Ter Steege.

Metalen hanging basket

Voor uitbundig bloeiende bloemen is de metalen hanging basket van Nature uitermate geschikt. U kunt deze eenvoudig bevestigen aan de pergola of aan een haak aan de muur. Bestel een hangende mand bij Haxo met gratis bijgeleverde kokos inlegvellen. Door deze vellen in de metalen hanging basket te plaatsen kunt u gemakkelijk potgrond toevoegen en prachtige plugplantjes planten.

Hanging basket kopen

Zit u vol met inspiratie? Dan kunt u een prachtige hanging basket kopen in de webwinkel van Haxo! Kijk ook eens bij onze diverse Bloempotten en plantenbakken als u de tuin verder wilt opvrolijken. Veel merken hebben wij op eigen voorraad, waardoor er snel geleverd kan worden.

Bij Haxo kunt u voordelig een hanging basket kopen en binnen enkele dagen al uw bloemen ophangen!