Hangmatten

Wilt u uw tuin verrijken met tuinmeubilair waar u heerlijk in kunt relaxen? Dan is een hangmat iets voor u. Hangmatten zijn stijlvol tuinmeubilair waarin u helemaal tot rust kunt komen. Liggend in de hangmat kunt u genieten van uw tuin, het heerlijke weer en het geluid van de vogels. Hangmatten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een enkele hangmat, geschikt voor één persoon, maar zijn er ook dubbele hangmatten verkrijgbaar waarin u samen met uw partner kunt relaxen. De hangmatten in het assortiment zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, zodat wij voor elke tuin een passende hangmat kunnen leveren. Bestel uw hangmat snel in onze webshop.

Ontspannen genieten van het heerlijke weer met een hangmat

Een hangmat in de tuin zorgt voor het ultieme zomergevoel. Met een hangmat schept u een vakantiegevoel in de tuin en kunt u bovendien op ontspannen wijze van het heerlijke weer genieten. Hangmatten zijn bovendien geschikt voor het hele gezin. Licht heen-en-weer schommelend genieten van een goed boek, languit uitrusten na een zware school- of werkdag of heerlijk dommelen op een zonnige zomerdag, met een hangmat kan het allemaal. Het assortiment van Haxo.nl bevat hangmatten in verschillende soorten, stijlen, kleuren en maten. Zo kunnen wij voor elke tuin een passende hangmat leveren.

De charme van een losse hangmat

De meest bekende hangmat is de losse hangmat. De losse hangmat heeft als voordeel dat hij overal kan worden opgehangen, zolang u maar over twee sterke ophangpunten beschikt. Dit kunnen de welbekende bomen zijn, maar ook de palen van een stevige terrasoverkapping zijn geschikt. Losse hangmatten hebben als voordeel dat ze nagenoeg geen opslagruimte in de schuur in beslag nemen. Daarnaast hebben ze een vrolijke, gezellige uitstraling en geven ze uw tuin extra sfeer. Een losse hangmat is een echte eyecatcher die van uw tuin echt een plek maakt waar u helemaal tot rust kunt komen. De hangmatten van Haxo.nl zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen die goed tegen een stootje bestand zijn. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over verkleuringen en kan iedereen onbezorgd van de hangmat gebruik maken. Wilt u een losse hangmat bestellen voor uw tuin? In ons assortiment vindt u zowel enkele als dubbele hangmatten, zodat u zelf kunt bepalen of de hangmat uw eigen rustplek wordt, of een plaats om te relaxen voor de hele familie.

Het gemak van een hangmat met standaard

Beschikt u in uw tuin niet over de mogelijkheid om een losse hangmat op te hangen? Dan biedt een hangmat met standaard uitkomst. Een hangmat met standaard heeft veel voordelen. Zo kan deze verplaatst worden, waardoor u zelf kan kiezen of u in de zon of in de schaduw wilt liggen. Een hangmat met standaard kan tevens worden opgeklapt, waardoor hij gemakkelijk in de kofferbak past. Hierdoor kunt u uw hangmat meenemen naar het strand, het park of het bos en overal genieten van het unieke comfort. De hangmatten met standaard in het assortiment van Haxo.nl kunnen tot 250 kilo dragen en zijn verkrijgbaar in een enkele en een dubbele variant. Zo kunt u er voor kiezen om een hangmat voor uzelf te bestellen, maar is het ook mogelijk om een hangmat te kopen waar u samen met uw partner of kinderen van kunt genieten.

Hangmatten in allerlei kleuren, stijlen en formaten

Omdat geen tuin hetzelfde is, bevat het assortiment van Haxo.nl hangmatten in allerlei kleuren, stijlen en formaten. Zo heeft u niet alleen de keuze uit een losse hangmat of een hangmat met standaard, maar ook uit een scala aan kleuren, stijlen en kleurcombinaties. Met onze gekleurde hangmatten geeft u uw tuin een Zuid-Amerikaanse sfeer, terwijl u met een witte hangmat met franjes juist een mediterrane uitstraling creëert. Bij Haxo.nl heeft u de keuze uit dubbele en enkele hangmatten. Heeft u meer dan genoeg ruimte in de tuin of wilt u met meer mensen van de hangmat kunnen genieten? Dan is een dubbele hangmat iets voor u. Wilt u met uw hangmat een eigen plekje creëren waar u zich even terug kunt trekken en tot rust kunt komen? Dan is een enkele hangmat de beste keuze.

Over Haxo.nl

Haxo.nl is uw online tuincentrum, woonwinkel, bouwmarkt, doe-het-zelver en buitenleven expert. In onze uitgebreide webshop vindt u alles wat u nodig heeft om uw huis en tuin comfortabel, veilig en leefbaar te maken. Zo worden uw huis en tuin een klein paleisje, waar u het liefst nooit meer weg wilt. Van bouwmaterialen tot gereedschappen en van onderhoudsproducten tot decoratiemateriaal en buitenspeelgoed, onze uitgebreide webshop bevat het allemaal. Heeft u vragen over onze producten, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op zakelijk gebied? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Hangmatten online bestellen bij tuinexpert Haxo.nl

Eén of meerdere hangmatten kopen doet u bij Haxo.nl. Ons assortiment bevat hangmatten in allerlei soorten en maten, zodat wij voor elke tuin een passende hangmat kunnen leveren. Wij van Haxo.nl hechten veel waarde aan kwaliteit, maar vinden tegelijkertijd dat deze kwaliteit betaalbaar moet blijven. Onze hangmatten voldoen daarom aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid en zijn scherp geprijsd, zodat iedereen van goede hangmat kan genieten. Wilt u uw tuin ook het ultieme zomergevoel geven? Bestel uw hangmat snel in onze hangmat webshop.

Meer informatie

Wilt u graag een hangmat online kopen bij Haxo.nl, maar heeft u eerst een aantal vragen of bent u op zoek naar advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon of de chatfunctie op onze webshop. Onze klantenservice doet er alles aan om u zo snel mogelijk te woord te staan. Wij denken graag met u mee.