Hoveniers Levering

Voor zakelijk gebruik kunnen wij van haxo.nl u interessante aanbiedingen doen. Als afnemer kunt u hierbij denken aan kortingen, een scherpe inkoopprijs bij vaste afname, levering op rekening en levering op locatie.

Kortingen

Bent u van plan om producten aan te schaffen bij haxo.nl en benieuwd naar mogelijke kortingen? Wij kunnen u een scherpe korting aanbieden voor de producten die u wilt afnemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het onderstaande formulier of telefonisch op nummer 0528-204022.

Scherpe inkoopprijs

Wilt u een vaste afnemer worden van haxo.nl dan kunnen wij u vaste inkoopprijzen bieden. U ontvangt een scherpe prijs voor de producten die u wilt afnemen en bij een groeiende afname zijn hogere kortingen mogelijk. Voor meer informatie over een samenwerking kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier of telefonisch op 0528-204022.

Levering op rekening

Bij grotere leveringen is het mogelijk producten op rekening te bestellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het betalen op rekening dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice (0528-204022).

Levering op locatie

Het is voor ons ook mogelijk om de bestelde producten af te leveren op een locatie naar keuze. Wij kunnen de producten dus leveren op de locatie waar u deze nodig heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de levertijd dan kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier of telefonisch op 0528-204022.