Hozelock autowasborstel

Is uw auto toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Dan is de Hozelock autowasborstel iets voor u. U kunt deze borstel heel eenvoudig aansluiten op een slang naar keuze. Door de universele aansluiting kunt u deze autowasborstel ook combineren met andere merken slangen zoals die van het Duitse Gardena. De Hozelock autowasborstel heeft een zachte borstel om krassen op de lak te voorkomen. Bovendien is er een reservoir voor vloeibare zeep zodat schoonmaken nog eenvoudiger wordt! Kies voor de autowasborstel met steel voor extra bereik. Zo kunt u ook uw bestelbus of caravan gemakkelijk schoonmaken. Met de Hozelock slanghaspel maakt u het bereik van uw schoonmaakcombinatie nog groter. Zo kunt u een eventueel waterballet beperken tot de plek die u het beste uitkomt.. 

Hozelock autowasborstel set

U kunt uw auto naar de wasstraat brengen, maar als u zelf aan de gang gaat met onze Hozelock autowasborstel set, heeft u zelf de controle over uw watergebruik. En u bepaalt ook zelf de hoeveelheid zeep en het type borstel waar u mee schoonmaakt. In de Hozelock autowasborstel set vindt u naast een autoborstel ook een handige velgenborstel voor een glanzend resultaat.
Bij Haxo vindt u autowasborstels, maar natuurlijk ook bijbehorende accessoires. De Hozelock tuinslangen in ons assortiment passen perfect op de borstels. Wilt u de auto of caravan nog goed afspoelen, dan vindt u ook Hozelock tuinspuiten met verschillende straalsterktes.
U bestelt bij Haxo heel eenvoudig online waarna uw aanwinst zo snel mogelijk wordt thuisbezorgd!