Hozelock Drukspuit Pure Kit

Merk:
Hozelock
Collectie:
Pure
Artikelnummer:
4204-0000
Materiaal:
Kunststof
Levertijd:

2-5 werkdagen

€ 34,95 32,50 26,86 excl. btw

Je bespaart 7%


Productomschrijving Hozelock Drukspuit Pure Kit

  • Geschikt voor gebruik van natuur en schoonmaakazijn
  • Voorzien van een filter
  • 360° functie voor het besproeien

Deze Pure drukspuit set bestaat uit een Pure sproeier, reserve tank , filterzak, doseerschep en receptenboekje. Natuurlijke middelen worden steeds vaker als alternatief gebruikt voor chemische bestrijdingsmiddelen. De Hozelock Pure drukspuiten zijn speciaal geschikt voor gebruik met huisgemaakte middelen zoals bijvoorbeeld oplossingen van bakpoeder, soda, zwarte zeep, plantenextracten, etherische oliën of azijn. Dergelijke middelen zijn normaal door de hoge zuurgraad al na slechts een kort gebruik zeer schadelijk voor pakkingen, slang en andere onderdelen van de drukspuit. De Hozelock Pure serie is speciaal ontwikkeld voor gebruik met natuurlijke ingrediënten en zijn volledig bestand tegen de zuren die deze middelen bevatten.

De 1,25 liter hand drukspuit beschikt daarnaast over een speciale sproeikop voor gebruik met huishoudelijke middelen en beschikt over een transparante tank met maatverdeling en een ergonomische handgreep met vergrendeling voor continu sproeien. Speciaal voor het maken van extracten voor plantaardige meststoffen wordt een apart filter bijgeleverd. Daarnaast beschikt deze drukspuit over een 360° sproeifunctie, voor het eenvoudig sproeien onder bladeren. De Pure serie is geproduceerd in samenwerking met de Franse ecologische organisatie "Terre Vivante" en wordt ondersteund met een uitgebreide folder vol tips en  eenvoudig te bereiden recepten voor plantbemesting en plantverzorging.  

Hozelock Drukspuit Kopen

Bij Haxo kunt u eenvoudig en snel een Hozelock drukspuit kopen. Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk dan de volledige collectie aan drukspuiten. Ook voor andere producten van Hozelock bent u bij ons aan het juiste adres.


Kenmerken Hozelock Drukspuit Pure Kit

Merk
Hozelock
Collectie
Pure
Barcode
5010646060097
Materiaal
Kunststof