Hozelock Jet pump Besproeiingspomp 3500 L / Automatic

Merk:
Hozelock
Artikelnummer:
7608-1240
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 230,00 215,00 177,69 excl. btw

Je bespaart 7%


Productomschrijving Hozelock Jet pump Besproeiingspomp 3500 L / Automatic

  • Geschikt voor het bewateren van tuin, gazon, bouwplaatsen etc.
  • Krachtige en stille motor
  • Inclusief 7 meter aanzuiggarnituur

Bent u op zoek naar een beregeningspomp voor het tuinbewatering? De effectieve Hozelock Jet Pump Automatic beregeningspomp heeft een druksensor, waardoor hij automatisch uitschakelt bij onvoldoende waterdruk. Dit gebeurt bij een watertemperatuur van boven de 60 °C.

De Jet Pump 3.000 L Automatic beregeningspomp of irrigatiepomp is geschikt voor het bewateren van uw tuin, gazon, bouwplaatsen etc. waarbij het water wordt aangezogen vanuit een verderop of dieper gelegen watervoorraad. De motor van de Jet Pump is krachtig en stil en voor extra duurzaamheid uitgerust met roestvrij stalen pomphuis en keramische afdichtringen en kan twee bewateringspunten aansturen.

De pomp is uitgerust met een geïntegreerd voorfilter en wordt geleverd met een 7 meter aanzuiggarnituur voorzien van terugslagklep en filterkorf. Tevens is deze pomp uitgerust met een geïntegreerde Thermische sensor die ervoor zorgt dat de pomp automatisch uitschakelt indien de watertemperatuur boven +60 C komt en weer start op het moment dat de temperatuur is gedaald is tot onder 45 C (indirecte droogloop beveiliging).

De grote vulopening boven op het apparaat zorgt er bovendien voor dat de pomp voor het gebruik eenvoudig kan worden afgevuld. Het legen van de pomp, bijvoorbeeld bij vorst, kan eenvoudig met behulp van de aparte afvoerdop. 

Specificaties Hozelock Jet Pump Besproeiingspomp 3000 L / Automatic

  • Vermogen 600 W
  • Doorstroming per uur 3.000 l/u
  • Werkdruk 3,5 Bar
  • Maximale aanzuigdiepte 7 meter 
  • Maximale opvoerhoogte 42 meter

Alle beregeningspompen in deze serie zijn direct klaar voor gebruik dankzij de unieke Hozelock Ø12/Ø15/Ø19/Ø25 mm snelkoppeling, en de meertraps slangaansluiting voor grorere slangdiameters van Ø25/Ø32 mm, waarmee de slang zonder gereedschap kan worden aangesloten.

Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk dan de volledige collectie van tuinbewatering. Ook voor andere producten van Hozelock bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier de volledige collectie van Hozelock.


Kenmerken Hozelock Jet pump Besproeiingspomp 3500 L / Automatic

Merk
Hozelock
Barcode
5010646058551
Kleur
Zwart/Geel
Breedte
38,5 cm
Hoogte
30 cm
Inhoud/gewicht
7350
Diepte (cm)
47 cm
Garantie
2 Jaar