Hozelock sprinkler

Voor goed tuinonderhoud is regelmatige bewatering essentieel. Als u niet afhankelijk van de regen wilt zijn, is een Hozelock sprinkler hiervoor een goed hulpmiddel. Hozelock heeft twee verschillende systemen sprinklers: een cirkelsproeier en een zwenksproeier. Met de cirkelsproeier kunt u zowel een kleine tuin als een oppervlakte tot wel 450 m2 besproeien. U kunt deze Hozelock sprinkler instellen op de sproeistand van uw keuze: nevel of juist een wat sterkere straal.

Als u gebruik maakt van onze speciale Hozelock koppelingen, kunt u ook andere Hozelock onderdelen aansluiten op dit systeem. Ook het tuinmerk Gardena kunt u combineren met het sprinklersysteem. Dat maakt het merk Hozelock veelzijdig en het overwegen meer dan waard.

Hozelock sprinklers

Het andere type Hozelock sprinklers is de zwenksproeier. Deze zorgt voor een gelijkmatige bewatering, eventueel met behulp van een motor. U kunt kiezen tussen een nevelstand voor zaaigoed en kwetsbare planten en een hardere straal voor de rest van uw tuin en gazon. U kunt beide type sproeiers ook koppelen aan Hozelock tuinslangen of een handige Hozelock slanghaspel.

U kunt de Hozelock sprinklers vinden in het brede tuinbewateringsassortiment van Haxo. Ook alle andere onderdelen en accessoires voor uw sprinklersysteem vindt u gewoon online! U kunt eenvoudig bestellen en uw tuingerei thuis laten bezorgen! Betalen doet u meteen online met Creditcard of iDEAL of u betaalt achteraf, nadat u uw aanwinst heeft ontvangen.