Hozelock sproeier

Ook in droge periodes kan uw tuin of gazon niet zonder water. Gelukkig kunt u er met een Hozelock sproeier voor zorgen dat er genoeg water bij uw bloemen en planten komt. Bij Haxo vindt u twee types besproeiing: de cirkelsproeier en de zwenksproeier. De cirkelsproeiers met pen kunnen een gebied besproeien tot wel 450 m2, maar ook voor kleine tuinen vindt u een geschikte Hozelock sproeier in ons assortiment! U kunt zelf instellen hoe sterk de waterstraal moet zijn: nevel of hardere straal.

Als u de bewatering bijzonder gelijkmatig wilt hebben, kunt u ook kiezen voor onze zwenksproeiers. Deze sproeiers hebben een groot aantal gaatjes waarmee u gelijkmatig kunt sproeien. U kunt daarbij kiezen tussen een nevelstand voor zaaigoed en kwetsbare planten en een hardere straal voor gras en tuin. U kunt de sproeiers eenvoudig aansluiten op een Hozelock slanghaspel.

Hozelock sproeiers

U kunt de Hozelock sproeiers eenvoudig combineren met andere Hozelock artikelen uit ons assortiment, zoals Hozelock tuinslangen of Hozelock watertimers. Daarnaast zijn de systemen van dit merk zo gemaakt dat ze ook te combineren zijn met andere merken. Het Duitse Gardena werkt ook goed op de Hozelock sproeiers.

Bij Haxo vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van tuinbewatering en tuinonderhoud. Bekijk ons grote assortiment en bestel nu online! Betalen is eenvoudig, met Creditcard of iDEAL of via acceptgiro.
En heeft u nog vragen? Dan staat het team van Haxo u graag bij met advies!