Hozelock Uitrekbare Tuinslang Superhoze 40 meter

Merk:
Hozelock
Collectie:
Superhoze
Artikelnummer:
8240-1240
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 65,00 62,50 51,65 excl. btw

Je bespaart 4%


Productomschrijving Hozelock Uitrekbare Tuinslang Superhoze 40 meter

  • Lichtgewicht
  • Uitrekbare slang tot 40 meter
  • Anti-knik constructie

Hozelock Uitrekbare Tuinslang Superhoze 40 m

Deze lichtgewicht uitrekbare slang zet probleemloos tot 3 x haar eigen lengte uit en krimpt weer op het moment dat de waterdruk in de slang afneemt. Beide uiteinden van de slang zijn standaard uitgerust met een slangstuk met waterstop waardoor de druk in de slang constant blijft en ongewenst krimpen van de slang tijdens gebruik wordt voorkomen. SuperHoZe is een 100 % betrouwbare uitrekbare slang van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de zeer slijtvaste, UV bestendige buitenlaag van geweven polyestervezel en ultra elastische binnenlaag van natuurlijk rubber wordt scheuren of barsten van de slang voorkomen.

Na gebruik, draait u simpelweg de kraan en tuinspuit dicht waarna de slang aan de kraanzijde kan worden losgekoppeld. Het resterende water in de slang kan eenvoudig worden geleegd en nuttig worden gebruikt door op de gewenste plaats in de tuin de tuinspuit weer open te draaien waarna de slang leegloopt en krimpt tot zijn oorspronkelijke formaat. Berg de slang na gebruik eenvoudig op in de meegeleverde box. Deze slang heeft een lengte van 40 meter, ideaal voor middelgrote tot grote tuinen en wordt compleet geleverd inclusief koppelstukken, universeel  kraanstuk en een verstelbare tuinspuit. Superhoze is verkrijgbaar in lengtes van 7,5 / 15 / 30 en 40 meter en als 15 meter set inclusief een robuuste wandslanghouder. Op SuperHoze is een garantie van 5 jaar van toepassing. 

Hozelock Uitrekbare Tuinslang Superhoze Kopen

Bij Haxo kunt u eenvoudig en snel een Hozelock uitrekbare tuinslang Superhoze kopen. Bekijk ook eens de volledige collectie tuinslangen. Ook voor andere producten van Hozelock bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier de volledige collectie van Hozelock of het complete assortiment van Hozelock Superhoze.


Kenmerken Hozelock Uitrekbare Tuinslang Superhoze 40 meter

Merk
Hozelock
Collectie
Superhoze
Barcode
5010646061469
Gewicht
1,99 kg
Kleur
Geel
Afmeting
40 Meter
Garantie
5 Jaar